Kis Grófót és a Despacitót egyszerűen nem tudjuk megunni

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A dalszerző.hu megint összeszedte, hogy mit hallgattunk a legtöbbször a YouTube-on az elmúlt három hónapban. Az alábbi lista kizárólag a magyar előadókra vonatkozik, és ismét kiderült, hogy lehet, hogy már itt a tél, de még mindig a Despacítót akarjuk, PamKutyáék Fonsi-paródiája lett ugyanis az első, Kis Grófo pedig a második a #Lávkóma című számával.

Mutatjuk a húszas listát sorrendben, hogy mit szeretett a magyar közönség szeptembertől decemberig a YouTube-on.

PamKutya: Louis Fonsi Despacito paródia Kis Grófo: #Lávkóma Hiro: Párizs Opitz Barbi: Végem Dorina: Buli buli Opitz Barbi feat. Burai Krisztián: Nincs az a pénz Kollányi Zsuzsi X Lotfi Begi feat. Majka: Valahonnan Majka: Mindenki táncol /90’/ Dér Heni feat. Burai Krisztián X G.W.M.: Szemtelen Pápai Joci: Özönvíz Horváth Tamás: Tiszánál Pribelszki Norbi X Trapboi X Realecta: Hosszúkatinka Horváth Tamás feat. Petra: Suttogj Ismerős arcok: Nélküled Majka feat. Kollányi Zsuzsi: “Eléglesz” Bódi Csabi: Még az angyalok is irigykednek ránk Pápai Joci: Origo Hiro: Cristiano Ronaldo Herceg feat. Missh X G.W.M.: Vártam rád Gabi: La Kamav (Őt szeretem)

A harmadik helyezett Hiróval még interjúztunk is, nem olyan rég kezdett szólókarrierbe, de már két száma is milliós nézettségen áll.

Hiro: Nem sértés, ha Justin Bieberhez hasonlítanak Többen voltak kíváncsiak videoklipjére, mint a kereskedelmi tévék sikerműsoraira. Mégsem készült vele interjú. Eddig.

írok egy dalt a díszpicsáról, már nem hallom, hogy mit rikácsol.

? szól  a Cristiano Ronaldo című a szerelmes dal.

És természetesen Dorinát is hallgassuk újra!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Óriási a csend a hivatalokban, lehet, hogy a kormány tudatosan a lemorzsolódásra játszik
2019-02-20 06:45:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Figyelő, a Ripost, az Origo és a Lokál is helyreigazítást kell, hogy közöljön
2019-02-20 06:18:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Google főleg az androidos mobiljátékok kapcsán szokott részt venni olyan rendezvényeken, amik videojátékokról szólnak, idén azonban más a helyzet, hiszen a keresőóriás március 19-én saját előadást tart a játékfejlesztők idei nagy seregszemléjén, a san franciscói Game Developers Conference-en
2019-02-20 05:46:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez