Chris Hemsworth és Gal Gadot is díjat ad át a Golden Globe-gálán

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Chris Hemsworth és Gal Gadot is díjat ad át a Golden Globe-gálán

Mások mellett Gal Gadot és Chris Hemsworth is a díjátadók között lesz a Golden Globe filmes elismerések januári átadóján – jelenti az MTI.

A Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szervezetének (HFPA) csütörtöki bejelentése szerint

Halle Berry, Carol Burnett, Shirley MacLaine, Hugh Grant, Kerry Washington, Emma Watson, Ricky Martin, Sarah Jessica Parker, Seth Rogan és Sharon Stone is díjat ad át a január 7-i Golden Globe-gálán, amelynek Seth Meyers komikus lesz a házigazdája.

Azt már korábban bejelentették, hogy a Cecil B. DeMille életműdíjat az elsősorban televíziós személyiségként ismert Oprah Winfrey kapja.

A Golden Globe-díjakat 75. alkalommal adják át, a legtöbb jelölést, szám szerint hetet a Guillermo del Toro írrta és rendezte A víz érintése című fantasy kapta, köztük a legjobb dráma kategóriában. A televíziós alkotások mezőnyében a Hatalmas kis hazugságok című HBO-széria zsebelte be a legtöbb, hat jelölést.

Nem jelölték Golden Globe-ra a Testről és lélekrőlt Hétfő délután bejelentették a 75. Golden Globe jelöltjeit, ahogy szokott, van meglepetés és van, ami tudható volt. Sajnos a magyar jelölés ezúttal elmaradt. Kiemelt kép: NBCUniversal via Getty Images/Paul Drinkwater
folytatás

Legkedveltebb hírek
időjárás-jelentés, 2019. május 22., szerda, ...
2019-05-22 13:03:12 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A nagy szökés
2019-05-22 13:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez