Hírességek is kiakadtak az akasztott embert videózó YouTube-sztárra

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hírességek is kiakadtak az akasztott embert videózó YouTube-sztárra

A 15 millió követővel rendelkező Logan Paul nevű YouTube-sztár nyilvánosan kért bocsánatot, miután hollywoodi hírességektől is éles kritikákat kapott egy negyedórás videó miatt, amit több mint egymillióan néztek meg pár óra alatt a videómegosztón.

Forrás: AFP

Logan az öngyilkosok erdejeként emlegetett Aokigahara nevű japán erdőben forgatott vlogot barátaival, amit a helyiek szerint démonok laknak. A fák közt sétálva találtak rá egy fáról lógó testre, és ugyan az elhomályosítva jelenik meg a szerkesztett változatban, a videós által kimondott szavak kiverték a biztosítékot a nézőknél. Logan szkeptikusan kiabálni kezdett a tetemmel, hogy kiderítse, tényleg halott-e:

Haver, élsz? Velünk vagy még?”

Majd mikor egyik társa megjegyezte, hogy nem érzi túl jól magát, Paul nevetve azt kérdezte tőle:

Mi van, nem álltál még halott ember mellett??

A feltöltés után sorra záporoztak a felháborodott kommentek a különféle közösségi felületeken. A Totál Szívás (Breaking Bad) színésze, Aaron Paul ?szemétnek? nevezte a videóst a Twitteren, mielőtt azt üzente neki, hogy ?rohadjon meg?.

A Trónok Harca Sansa Starkja, Sophie Turner is azt üzente a vloggernek, hogy egy “igazi idióta, aki nem érdemli meg azt a sikert, amit elért”.

Dear @LoganPaul,

How dare you! You disgust me. I can't believe that so many young people look up to you. So sad. Hopefully this latest video woke them up. You are pure trash. Plain and simple. Suicide is not a joke. Go rot in hell.

Ap

— Aaron Paul (@aaronpaul_8) January 2, 2018

Logan Twitteren tette közzé bocsánatkérő levelét, melyben arról ír, hogy még sosem hibázott ekkorát, és azért töltötte fel végül a sokkoló felvételt, mert így szerette volna felhívni a figyelmet az öngyilkosság megelőzésére.

Dear Internet, pic.twitter.com/42OCDBhiWg

— Logan Paul (@LoganPaul) January 2, 2018

Ahogy a törölt felvételen is megjegyezte, a túra eredeti célja az volt, hogy az erdő kísérteties hangulatát mutassák be egy vicces videóban, és az utukba akadt holttestre nem számítottak.

Az Aokigahara erdőben talált öngyilkosokkal kapcsolatban nem tesz közzé hivatalos számokat a japán kormány, de egyes becslések szerint több mint 500-an ölték meg magukat a fák közt 1950 óta.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az Apple elindította az iOS 13, az iPadOS, a macOS Catalina és a tvOS 13 operációs rendszereinek nyílt béta programjait, amelyek keretén belül bárki tesztelheti a szoftverek újdonságait, mielőtt azok teljes fényükben is kigördülnek az ősz folyamán
2019-06-25 14:28:39 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
A mintegy négyezer négyzetméternyi terület az Akropolisz hegy lábánál egykoron virágzó negyed maradványait tárja a közönség elé: ókori fürdőket, házakat, kutakat, műhelyeket, vízvezetékeket, latrinákat
2019-06-25 13:34:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Emberi mulasztás és a biztonsági protokollok hiánya miatt mintegy 10 hónapon át voltak jelen a kiberbűnözők a NASA Jet Propulsion Laboratory rendszerében
2019-06-25 13:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Habár a Huawei telefonok – egyelőre – Android operációs rendszerrel kerülnek forgalomba, azonban a kínai cég a Google-féle operációs rendszert rendre kiegészíti a saját kezelőfelületével, ami EMUI névre hallgat
2019-06-25 13:10:01 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Meglepő kutatási eredménnyel rukkolt ki egy biztonsági cég: a mobilalkalmazások igen nagy többsége hozzáférést enged a felhasználók kényes adataihoz
2019-06-25 13:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Sok olyan gyönyörű hely van a világon, amik egyszerűen fotóért kiáltanak
2019-06-25 12:45:59 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez