Meghalt a kizsákmányolt nyugdíjas

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A Zsaru Magazin ír arról, hogy egy 45 éves ceglédi nő miként tette rá a kezét egy idős budai férfi vagyonára. Teljes körű gondozást, jobb életminőséget, szeretetet és törődést ígért, majd módszeresen elszigetelte a külvilágtól a 64 éves férfit.

A nőt két ügyvéd és egy orvos is is segítette. Ők is a gyanúsítottak. 

R. Tímea 2015 nyarán csöngetett be a sértett II. kerületi, műemléki környezetben lévő családi házába. Kérte, hogy kisfia használhassa a mellékhelyiséget, egy közösnek mondott ismerősre hivatkozott.

A magányos férfi beengedte őket, a nőnek pedig  Hűvösvölgyi úti ingatlan megtetszett, próbált a jó anyagi körülmények között élő ember bizalmába férkőzni. Összebarátkoztak, a nő csakhamar meginvitálta őt a saját házukba, majd ígéreteivel rábírta, hogy ceglédi házába költözzön.

R. Tímea egy külön lakrészében szállásolta el, de a kezdetben kedves nő egy idő után egyre ridegebbé vált, elvette az idős férfi telefonját, megtiltotta, hogy bárki kapcsolatba léphessen vele. Az idős ember egészségi állapota fokozatosan romlott, távoli rokonai hiába próbálták elérni.

Még két hete sem lakott nála a férfi, amikor ügyvédi közreműködéssel végrendelet készült, ő lett az általános örökös, a sértett bankszámlájára érkező nyugdíjat és a hozzátartozói támogatásokat elvette, majd megszerezte a Hűvösvölgyi úti ingatlan tulajdonjogát is.

Amikor az idős ember meghalt, R. Tímea nagy értékű ingó vagyonhoz és egy budapesti, XIII. kerületi lakás feléhez is hozzájutott. Azon túladott, de a Hűvösvölgyi úti házra hiába keresett vevőt, a rendőrság azt zár alá vetette, mert az orvosi szakvélemény szerint a nő szerepet játszott a férfi halálában.

R. Tímea nem minden gyógyszert váltott ki, amit az orvos felírt, a férfi cukorháztartása a nem megfelelő táplálás miatt felborult. Fény derült arra, hogy a végrendelet hamis, és a tartási szerződés iratai között is van olyan, amelyen nagy valószínűséggel nem a sértett aláírása található.

R. Tímea ellen különösen nagy kárt okozó csalás, gondozási kötelezettség elmulasztása és felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást. A nő előzetesben van, a többi gyanúsított szabadlábon védekezik.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Vajna Tímea nagyon érzi ezt az amerikai életet ? most épp egy rodeó bikára ült fel egy szórakozóhelyen, amiről Instagram sztorijai közé egy videót is posztolt
2018-11-18 07:38:22 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Brutally Honest, azaz Brutálisan őszinte címmel önéletrajzi könyvet írt magáról Melanie Brown, közkeletű nevén Mel B egykori Spice Girls-tag, aki az utóbbi években az ausztrál és a brit X-Factor zsűritag
2018-11-18 07:31:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Will Smith okosságokat mondó fia, Jaden Smith ismét megerősítette, hogy a rapper Tyler the Creator a pasija
2018-11-18 07:25:43 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Donald Trump amerikai elnök szombaton közölte, hogy jövő héten hétfőre, de legkésőbb keddre részletes jelentést kap arról, hogy kormányzata szerint ki állhat Dzsamál Hasogdzsi szaúd-arábiai ellenzéki újságíró meggyilkolása mögött
2018-11-18 07:10:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ötvennyolc olyan messze van már, hogy még Presser Gábor és Sztevanovity Dusán nosztalgikus dalában is csak azt énekli Zorán és Kern András: ?Összenézünk, s annyit mondok, hé, hatvanhét! Megértően rábólintok, hé hatvannyolc!? Meg olyan távoli az évszám, hogy az ötvennyolcas karácsonyi tévéműsor a következőkből állt: Decembe
2018-11-18 06:59:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Argentína nem tudja felszínre hozni saját erejéből az egy éve elsüllyedt tengeralattjáróját, nincsenek hozzá megfelelő eszközei – közölte szombaton az ország védelmi minisztere, pár órával azután, hogy megtalálták a járművet
2018-11-18 06:49:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez