Közösségi médiás posztjai miatt rúgta ki a vasút a szexi képeket posztoló vasutast

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A kanadai CP Rail vasúttársaság még novemberben rúgta ki a 28 éves Stephanie Katelnikoffot, részben a közösségi oldalain róla közzétett meztelen, illetve erotikus fényképekkel indokolva elbocsájtását ? jelentette a CBC kanadai televízió. A társaság a cég az etikai, valamint az internetes szabályainak megsértésével magyarázta, miért döntöttek kirúgása mellett.

Az ellene indított belső vizsgálat alatt összegyűjtött bizonyítékok részei voltak a kalauznőről készült szexi fotók is, amiket a Facebook-oldalán, valamint Instagram-oldalán tett közzé ? írta a CBC. A közösségi oldalak meztelenkedésről szóló szabályainak éppen csak megfelelő fényképek némelyikén teljesen pucéran, vagy erotikus pózokban látható.

A CP Rail a fényképek mellett a vasúttársaságról írt posztjait is felhozta, hogy miért döntöttek elbocsájtása mellett. Katelnikoff a CBC-nek elmondta: szerinte a fényképek és kritikái fele-fele arányban okozták kirúgását. A cég, állítása szerint, csak annyit közölt vele, hogy ?nem megfelelő közösségi médiás tartalmak? miatt bocsájtják el.

A post shared by Stephanie Katelnikoff (@missdemeanour.xo) on Oct 1, 2017 at 5:58pm PDT

Katelnikoff elmondta, sokkolta, hogy a cég milyen részletesen végignézte közösségi oldalait, és értetlenül állt az előtt, hogy a fülledt fotóknak mi köze van ahhoz, milyen jól végzi a munkáját. A nő most a szakszervezeten keresztül küzd azért, hogy érvénytelenítsék a kirúgásáról szóló döntést.

A post shared by Stephanie Katelnikoff (@missdemeanour.xo) on Sep 6, 2017 at 7:05am PDT

Miután az ügy a héten bekerült a kanadai sajtóban, a vasúttársaság közleményt tett közzé, amiben pontosítják, miért rúgták ki a nőt. A CP Rail közlése szerint csak azok a fotók játszottak közre elbocsájtásában, amin vasúti síneken állva látható. Azokkal ugyanis megsértette a vasútközlekedés biztonságáról szóló szabályokat. Arra nem adtak magyarázatot, hogy akkor miért kellett olyan képeket is a bizonyítékok közé bevenni, amin csak simán meztelenül látható.

A post shared by Stephanie Katelnikoff (@missdemeanour.xo) on Jan 5, 2018 at 11:48am PST

Katelnikoff egyébként egyszer már elbocsájtotta a cég, egy tehervonat kisiklása miatt, aminek kalauza volt. Később azonban kénytelen voltak visszavenni, miután a nő fellebbezett, és egy döntőbíróság neki adott igazat. A kisiklást ugyanis egy hibás sín okozta.

(Kiemelt Fotó: Instagram/Stephanie Katelnikoff)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Vera arra kéri a nővéreket, hogy had mehessen Bandi előbb nyaralni
2019-07-18 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A legbátrabb páros napról napra több izgalommal vár mindenkit 22
2019-07-17 23:32:54 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez