Beszélnünk kell Ryan Reynolds humoráról

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Beszélnünk kell Ryan Reynolds humoráról

Köszi szépen internet, hogy egy színész, énekes, vagy más jogon híresség humorát akkor is megismerhetjük, ha csak szimplán bekövetjük őt valamelyik közösségi oldalán. Legutóbb például Paris Hilton Twitter-bejegyzéseit szedtük össze, mert bár senki nem gondolta volna, a hotellánc-örökös az egyik legviccesebb felhasználója az oldalnak, de többször cikkeztünk már Chrissy Teigen humoráról is, most pedig megtaláltuk a Twitter koronázatlan humorkirályát, Ryan Reynoldsot. 

Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds második gyereke A kétéves James kistestvére New Yorkban látta meg a napvilágot.

De hogy miért is annyira vicces a színész? Talán azért, mert néha nagyon erősen a határokat feszegeti teljesen ironikus és szarkasztikus humorával, amelyeknek főszereplői általában családtagjai: felesége, Blake Lively és lányai, James és Ines. Aki látta a Deadpool című filmet – amelynek amúgy ő a főszereplője -, talán érti, hogy miről is beszélek egészen pontosan. Reynolds imádja kellemetlen szituációkban ábrázolni feleségét, lányait, vagy úgy általában családi életüket, de mielőtt teljesen megijednénk és azt gondolnánk, hogy mennyire gonosz emberről szól ez a cikk, azt sose felejtsük el, hogy ezekben a bejegyzésekben mindig kapunk egy-egy kis morzsát arról, hogy Golden Globe-díjra jelölt színész valójában imádja családját.

Jöjjönek tehát most Reynolds legjobb lányairól szóló Twitter-bejegyzései:

I'd walk through fire for my daughter. Well not FIRE, because it's dangerous. But a super humid room. But not too humid, because my hair.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) September 11, 2015

A tűzön is keresztül mennék a lányaimért. Mármint tűzön nem, mert az veszélyes. De egy szuper nedves szobán igen. De csak nem túl nedvesen, a hajam miatt.

Happy birthday to my baby girl! Sad I lost my virginity. But thankful I have a daughter.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) December 16, 2015

Boldog Születésnapot az én kislányomnak! Szomorú vagyok, hogy elvesztettem a szüzességem, de hálás, hogy van egy lányom.

Being a father is the single greatest feeling on earth. Not including those wonderful years I spent without a child, of course.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) July 22, 2016

Apának lenni a legcsodásabb érzés a világon. Természetesen azokat az éveket kivéve, amiket gyerek nélkül töltöttem.

No matter which kids book I read to my screaming baby on an airplane, the moral of the story is always something about a vasectomy.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) August 7, 2016

Teljesen mindegy, hogy melyik gyerekkönyvet olvasom a repülőgépen ordító gyerekemnek, a történet tanulsága mindig valami férfi fogamzásgátlással kapcsolatos.

Put the baby down in her crib tonight. She scrunched her nose so cute, giggled, then turned into thousands of bats.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) August 10, 2016

Mikor éjszaka betettem a babát az ágyba, nagyon aranyosan megvakarta az orrát, gügyögött, majd ezer denevérré változott.

Mielőtt azonban azt gondolnánk, hogy ez a Reynolds-humorhegy csúcsa, mindenképp muszáj beszélnünk azokról a pillanatokról, amikor feleségéről posztol, mivel Blake Lively korántsem az a személy, akit akár egy percig is féltenünk kellene. Lively – ebben is – tökéletes párja Reynoldsnak, hiszen keresve sem találhatnánk jobb embert a tökéletes válaszokra. Legutóbb például születésnapi köszöntéseiken nevetett a félvilág. Az éppen harmincadik születésnapját ünneplő Lively-t ugyanis férje egy Instagram-bejegyzéssel köszöntette fel, amivel nem is lett volna akkora gond, ha a képről nem vágták volna le szinte teljesen a színésznőt.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2017, időpont: 8:20 (PDT időzóna szerint)

Boldog Születésnapot az én fantasztikus feleségemnek

– köszöntötte fel feleségét Reynolds, akinek végül két hónapot kellett várnia a bosszúra. Lively szintén egy Instagram-bejegyzéssel köszöntötte párját, ám a képpel nyilván volt egy kis hiba, a színész helyett ugyanis a rá szinte megszólalásig hasonlító Ryan Gosling látható a fotón.

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Okt 23., 2017, időpont: 3:25 (PDT időzóna szerint)

Boldog Születésnapot, szerelmem!

– írta a bejegyzéshez Lively.

A pár humoros csatája amúgy nem most kezdődött és nem is mostanában ér majd véget. Áprilisban Lively például férjét használta fel, hogy gratuláljon John Legendnek, aki bekerült a TIME magazin 100 legmeghatározóbb művészei közé.

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2017, időpont: 2:56 (PDT időzóna szerint)

Gratulálok életem legmeghatározóbb emberének. A legjobb ember, akit ismerek. Megérdemled ezt az elismerést… Ha a férjem mondjuk nem takarná ki ezen a képen… Nagyon sajnálom, John Legend

– írta az Instagram-bejegyzéshez Lively.

(Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Lajcsi visszatért! Új műsor, új tartalom, megszokott minőség
2020-02-26 00:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Alex boldogan meséli el Enikőnek, hogy egy cég megvásárolná egy erdő széli telkét
2020-02-26 00:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi
2020-02-25 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Pista elment vadászni! Sőt! Nemcsak el, hanem egészen a mindigre… Tudjuk, tudják, Pista volt krumpliorr, a keménykalap csupán kellék, de nélkülözhetetlen
2020-02-25 23:08:11 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tonya bulit szervez Kerwinnek, de Terrára továbbra is haragszik, ezért nem akarja meghívni
2020-02-25 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Melyik csapat kezdi Előnnyel a pénteki csütörtöki Végjátékot? Kiderül szerdán 20
2020-02-25 22:49:52 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez