Asia Argento elküldte a francba Tarantinót és Weinsteint

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Asia Argento elküldte a francba Tarantinót és Weinsteint

A zaklatási botrányok kirobbanása után Uma Thurman azt mondta, kivár a nyilatkozattal, hogy ne dühből beszéljen. Most elérkezettnek látta az időt, hogy a New York Timesnak elmondja a maga történetét. Nemcsak azt idézte fel, hogy zaklatta, majd próbálta elhallgattatni Harvey Weinstein, hanem azt is, miért romlott meg a kapcsolata Quentin Tarantinóval, aki sokszor múzsájának nevezte a színésznőt.

Uma Thurman megszólalt arról, hogyan zaklatta Harvey Weinstein Már korábban jelezte: kivár a nyilatkozattal, hogy ne dühből beszéljen.

Thurmant súlyos baleset érte a Kill Bill forgatásán, miután az ellentmondást nem tűrő Tarantino rávette, hogy akarata ellenére is leforgasson egy autós jelenetet, és ne kelljen kaszkadőrt bevetni. Thurman végül belement, ám a rendező ígéretével ellentétben az út kanyargott, az autó pedig veszélyes volt, így végül egy fának csapódott. Thurman súlyosan megsérült, később azzal vádolta Tarantinót, hogy meg akarta ölni. A balesetről készült felvételt csak 15 évvel később kapta meg, most azonban a New York Times cikkében is megtekinthető.

Asia Argento, Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic/Getty Images

A cikk megjelenése óta többen kritizálták Tarantinót, a legkeményebben talán Asia Argento, aki egyike volt a Weinsteint zaklatással és nemi erőszakkal megvádoló színésznőknek. Uma Thurman megszólalását először csak úgy kommentálta Twitteren, hogy “FUCK TARANTINO FOREVER”, majd később arról írt, hogy Tarantino és Weinstein szépen kiegészítik egymást, hiszen “egy erőszaktevőről és egy gyilkosról” van szó. Szerinte a rendező új, Manson-gyilkosságokról szóló filmjének sem szabadna elkészülnie.

FUCK TARANTINO FOREVER

— Asia Argento (@AsiaArgento) February 3, 2018

A főleg vígjátékairól ismert producer, Judd Apatow is hevesen támadta Tarantinót, közben a rendszer felelősségére felhívva a figyelmet: ?Tarantino Darryl Hannah panaszait is figyelmen kívül hagyta arról, hogy Harvey Weinstein zaklatta. Inkább kirúgták a sajtókörútról, és senki sem segített neki. Most pedig Tarantino forgat majd filmet Polanskiról. Hogy finanszírozhatja ezt bárki is? Ezért nem állították le sokáig Weinsteint sem? – írta Twitteren, majd pár dollárjellel utalt rá, hogy mi az, ami szerinte Hollywoodban minden egyéb szempontot felülír.

Tarantino also ignored Daryl Hannah?s complaints when she was harassed by Harvey Weinstein.They kicked her off the press tour.Nobody helped her. And now Tarantino is going to make a movie about Polanski. Why is someone financing this? This is why Weinstein wasn?t stopped. $$$$ https://t.co/WlSVFEoVN4

— Judd Apatow (@JuddApatow) February 3, 2018

Borítókép: Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Peter Falk, Jackie Cooper, Ken Swofford, Joanne Linville, Tisha Sterli
2019-12-11 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában ma is számos izgalom vár a nézőkre és a játékosokra is
2019-12-11 00:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Gary McKendry Szereplők: Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen, Dominic Purcell, Ben Mendelsohn
2019-12-10 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: David Ayer Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Josh Holloway, Mire
2019-12-10 23:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A felforgatott kezdőcsapattal pályára lépő Barcelona idegenben győzte le az Inter együttesét, míg az előző idényben elődöntőig menetelő Ajax hazai pályán kapott ki a Valencia gárdájától
2019-12-10 23:15:09 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - BUÉK hamarosan a TV2-n!
2019-12-10 23:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez