A nap legfontosabb hírei ? 2018. február 8.

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A nap legfontosabb hírei ? 2018. február 8.
Ami fontos: Amit a magyar rendőrök nem találtak Orbán vejénél, előásta az OLAF. A Tiborcz-cég Elios egyik vezetőjén keresztül előre egyeztetett Szekszárd fideszes irányítóival a közvilágítási pályázatról. Ezek után olyan indulási feltételek kerültek a pályázati kiírásba, amelyeket kizárólag az Elios tudott teljesíteni. Hárman ütöttek le egy 20 éves lányt egy budapesti dohányboltban. Csak egy cigarettát szeretett volna venni az a fiatal lány, akit szerdán este hárman vertek meg egy dohányboltban a Lehel piacnál. Az elkövetők közül ketten lányok voltak. Habony volt ügyvédje házi őrizetben. A bíróság harminc napra rendelte el Busch Béla házi őrizetét nyomkövető viselésével. Munkahelyi vita közben késelt a győri férfi, aki kiesett az ablakon és meghalt. Vágó István nehezen viseli a pajeszos zsidók látványát. Szeret szombaton is autózni és disznóhúst enni, amit ?amazok nem néznek jó szemmel?. Benézte a kormánysajtó: a vörös félhold nem muszlim jelkép. A vörös félholdat a Nemzetközi Vöröskereszt használja hivatalosan majdnem száz éve. Videón, ahogy kiszabadítják az elgázolt nőt a metró alól. Kósa Lajos közölte, nem megy sehova, majd elment. Trükkösen menekült el a miniszter a kérdések elől. Palotát kapott Szijjártó gimnáziuma, ahol először látta Orbánt. A kormány decemberben vette meg az ország egyik leggazdagabb emberétől kétmilliárdért a Lloyd-palotát, hogy ingyen átadja a 12 fős bencés csoportnak. Okos ellenzéki együttműködés nélkül sima Fidesz-kétharmad lesz. Ha csak az MSZP és a DK nem indít egymással szemben jelöltet, a Fidesz könnyen alkotmányozó többséget szerez.

Egy kis napi Mészáros Lőrinc:

Spar-üzleteket vásárol a felcsúti polgármester érdekeltsége. Levélben szabadkozik, hogy nem tud elszámolni a tao-pénzzel. Mire elég Mészáros Lőrinc öt tonna húszezrese? Ami érdekes: Stohl András: Mi van akkor, ha én nem akarok harcos lenni? Interjú. Woody Allen karrierje véget érhet. De hogyhogy épp most? Pohner Ádám nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét. így ő képviselheti az országot az európai döntőn júniusban Torinóban.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Két dílert és egy vásárlót is nyakon csíptek a Budapest belvárosában lévő rendőrök tizenhat órán belül
2020-05-29 09:08:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A halálos tömegszerencsétlenséget okozó vízi baleset áldozatairól ma több rendezvényen is megemlékeznek ? írja az MTI
2020-05-29 08:57:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A 2005/06-os La Liga-szezon egyik legfontosabb, legizgalmasabb rangadóját ismételjük meg csatornánkon
2020-05-29 08:53:11 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A 2003/04-es Premier League-szezon egyik emlékezetes párharcát mutatjuk meg csatornánkon
2020-05-29 08:50:32 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hirtelen nem tudnánk rávágni, hogy melyik a szokatlanabb: az, hogy Arnold Scwarzenegger közel a 73-hoz is keményen emelgeti a súlyokat vagy az, hogy Lulu nevű szamarát alkalmazza személyi edzőnek
2020-05-29 08:44:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Sem itt, sem máshol nincs helye ennek a szottyos gyűlöletnek ? reagált a főpolgármest
2020-05-29 08:36:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez