20 éven át volt szexfüggő, elmondta, hogy milyen

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
20 éven át volt szexfüggő, elmondta, hogy milyen

Saját bevallása szerint még csak 12 éves volt Erica Garza, amikor elkezdődött szex- és pornófüggősége. Az iskolában zaklatták, utána kezdett felnőtt filmeket nézni. Eleinte még csak könnyedebbeket, de aztán egyre keményebbek után érdeklődött. Egyszerre szégyellte és szexuális izgatta, amit csinál. Egész napokat töltött el úgy az ágyában fekve, hogy csak pornót nézett, főként az olyan kedvenceit, amelyekben egy-két nő és rengeteg férfi szerepelt.

A most 35 éves Los Angeles-i nő húszas éveiben a szex rabja is lett, hetente négy estét töltött el különböző klubokban, hogy valakivel lefekhessen. Néha házibulikban azzal próbálta felhívni a figyelmét a férfiaknak, hogy a pornóhoz fűződő kapcsolatáról beszélt, néha a laptopján mutatott meg jeleneteket.

Amikor ilyeneket csináltam, vagy azt mondtam, mennyire utálom az óvszert, vagy hogy mennyire szeretek szeretkezni, azt reméltem, hogy a férfiak jobban fognak kedvelni, mint  amilyennek tűntek. Azt gondoltam, egy vagyok közülük, nem olyan, mint más lányok. Ha a függőségem nevetést, pacsikat, bólintásokat váltott ki, valami olyat éreztem, amiről azt hittem, ez az intimitás.

A függőségéről szóló könyvében azt írja, hogy mindeközben a mondatait a férfiak úgy értették, hogy nem kell vele érzelmesnek lenniük. A szextől egy idő után ?értéktelennek, kihasználtnak és összetörtnek? érezte magát.

Ha lett is kapcsolata azt is tönkretette szenvedélye. Egy alkalommal szerelembe esett egy férfibe, akit megcsalt egy kolumbiaival, de ahelyett, hogy helyre hozta volna kapcsolatát, lefeküdt egy francia pincérrel is.

Egy másik férfivel el is jegyezték egymást, a kérésére el kezdett járni a névtelen szexfüggők terápiájára, de végül inkább szakított vele, hogy több férfivel is lefekhessen.

Már 20 éve harcolt a függőségével Garza, mikor egy indonéziai nyaralás alkalmával megismerte a jelenlegi férjét, a 39 éves Willow Neilsont, mára már egy gyerekük is született. Jelenleg csak ?egészséges? mértékben néz pornófilmeket ? állította a Sunday Times Magazine-nek.

Willow?s assessment of his first pumpkin patch experience: ?Americans are weird.?

A post shared by Erica Garza (@ericadgarza) on Oct 22, 2017 at 12:29pm PDT

Kiemelt kép: Instagram/ericadgarza

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az utóbbi évtizedben gyakoribbá váló szélsőséges időjárás Balatonra gyakorolt hatásait vizsgálja egyebek közt a Széchenyi 2020 program 300 millió forint támogatású projektje - áll az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) csütörtökön MTI-hez eljuttatott közleményében
2019-02-22 22:26:41 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Rekord gyorsasággal, kevesebb mint öt hónap alatt építették fel Magyarország legújabb börtönét Kiskunhalason
2019-02-22 22:19:12 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vezeti a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listáját
2019-02-22 22:16:06 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az EP-választás Szegeden azért különösen fontos, mert a várost a bevándorláspártiak szövetségese, a szocialista Botka László vezeti
2019-02-22 22:13:05 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A lakók tiltakozása és az egyeztetések ellenére több tucat fát kivágtak Zuglóban a Pillangó park felújítása miatt
2019-02-22 22:10:49 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Pénteken kezdődött az az Európai Szocialisták Pártjának kétnapos kongresszusa Madridban, ami lényegében a pártcsalád EP-kampányának nyitánya
2019-02-22 22:07:01 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez