Ünnepi lövöldözés volt az esküvői partin, véletlenül agyonlőtték a szomszéd lányt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ünnepi lövöldözés volt az esküvői partin, véletlenül agyonlőtték a szomszéd lányt

Az indiai rendőrség letartóztatott egy férfit, aki a gyanú szerint véletlenül agyonlőtte a szomszédján egy esküvői előpartin, írja a BBC.

A hatóságok közlése szerint Ashok Khosla szombaton lőtt a levegőbe, ezzel ünnepelve lánya közelgő lagziját.

Csakhogy a szomszédban élő 22 éves Sakshi Arora épp a teraszon tartózkodott, amikor a lövés eldördült, a golyó pedig a homlokán találta el. Azonnal életét vesztette.

A gyanúsított nem ért profi szinten a fegyverekhez, de tudnia kellett volna, hogy bárkit eltalálhat, mondta a rendőrségi szóvivő. A menyasszony apját letartóztatták és szintén eljárást indítottak az egyik barátja ellen, akinél fegyvert találtak.

Indiában az elmúlt években gyakorivá vált, hogy ünnepi lövöldözésben halnak meg emberek, de pontos adat nincs róla, hogy hányan hunytak el vagy sérültek meg hasonló esetekben.

2016 novemberében egy meghívott meghalt és három másik megsebesült, amikor egy nő a tánctéren kezdett lövöldözni. 2016 decemberében egy 25 éves táncoslányt lőtt le egy ittas férfi. Beszámolók szerint aznap éjjel többen is az égbe lőttek. 2017 novemberében egy nyolcéves fiú életét is ünnepi lövöldözésben oltották ki.

Az ünnepi durrogtatás India mellett Afganisztánban és más közel-keleti országokban, valamint a Balkánon is bevett szokás.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Öt év után visszatér Ilja Kovalcsuk az észak-amerikai profi jégkorongligába (NHL): az orosz sztár a Los Angeles Kingsben folytatja
2018-06-23 22:00:26 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Zászlót bontott, sőt, párttá alakult Toroczkaiék új mozgalma a Jobbikból kilépőkkel, többek között Dúró Dórával és Novák Előddel
2018-06-23 21:46:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Kanada a héten elfogadta a marihuána szabad fogyasztását és termesztését legalizáló törvénytervezetet
2018-06-23 21:36:12 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Michelisz Norbert a harmadik helyről rajtolhatott szombaton a túraautó-világkupa, a WTCR első portugáliai versenyén, Vila Realban, ám a rajt után egy hatalmas baleset történt, amikor az első helyért csatázó Rob Huff és Mehdi Bennani egymásnak mentek
2018-06-23 21:32:31 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez