Ünnepelt a Karinthy Színház

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ünnepelt a Karinthy Színház

A Karinthy Színház nagy sikerrel futó Második nekifutás című darabjának 50. előadását ünnepelték az alkotók és vendégeik a közeli étteremben, ahol a darab főszereplő-rendezője, Szilágyi Tibor vágta fel az erre az alkalomra készített finom tortát.

Tóth Enikő, Marton Róbert, Gerlits Réka és Baronits Gábor, a darab szereplői pezsgővel koccintottak a Csáki Judit által fordított amerikai vígjáték fergeteges sikerére a színház igazgatójával, Karinthy Mártonnal. A partin Berkes Olivér és édesanyja, Berkes Gabriella, valamint Baronits Gábor büszke mamája, Ungár Anikó is tiszteletüket tették.

Murray Schisgal amerikai író, több világsikert aratott színpadi mű szerzője. A Második nekifutás c. fergeteges vígjátéka 1986-ban játszódik New-York-ban. Irving Berger sikeres idősödő üzletember, egy véletlen találkozás alkalmából beleszeret Dawba, egy szép fiatal lányba. A szerelem teljesen felborítja megszokott életét. 22 év házasság után, elhagyja feleségét és két gyerekét. Egy váratlan fordulattal beköltözik ifjú barátnője lakásába. Szembesül ifjú szerelme és barátai életvitelével, melyet képtelen kezelni, és szinte bohózati szituációkba keveredik. Szánalmas botladozásait, sok nevetéssel követhetjük. Végül mindenki megtalálja az igazi hozzá illő párját.

The post Ünnepelt a Karinthy Színház appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Téved, aki úgy gondolja, hogy a bőrünk nem más, mint kültakaró, és csupán az volna a feladata, hogy betakarja izmainkat, testünket
2019-01-21 11:36:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Január 24-én érkezik a mozikba A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat következő része, amely a szürrealizmus mestere, Salvador Dalí és múzsája-alkotótársa, Gala életén és művészetén vezeti végig a nézőket
2019-01-21 10:30:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Leslie Jones szerint akár Trump ötlete is lehetne, hogy semmissé tették a 2016-os filmet
2019-01-21 08:51:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez