Lionel Messivel találkozott Istenes Bence – videóval

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Az adidas legújabb Cold Blooded kollekciójának első nagy nyilvánosság előtt történő bemutatására a Tango Leauge bajnokság döntőjén, Barcelonában került sor. Az esemény sztárvendége Leo Messi volt, akivel a régiót képviselő Istenes Bence személyesen is találkozhatott. A teljes utazásról és a találkozóról készült személyes vlog videó már látható Bence és a FreeStyleFoci Youtube csatornáján, a közönségtalálkozón készült fotó pedig elérhető a műsorvezető Instagram oldalán.

A Tango League az adidas által létrehozott kispályás foci rangadó, melynek keretein belül Európa különböző országaiból érkező 5 fős csapatok mérhetik össze futballtudásukat a ketrecben. Az adidas magyarországi képviseletében a bajnokság barcelonai döntőjére ezúttal két megszállott hazai futballrajongó, Istenes Bence és Lipták Zoli (Freestyle Foci Team) is ellátogathatott.

?Focirajongóként óriási öröm volt számomra, hogy lehetőséget kaptam az adidas-tól a találkozásra. Messit minden idők egyik legtehetségesebb játékosának tartom, így igazi megtiszteltetés volt beszélgetni és közös fotót készíteni vele? ? nyilatkozta Bence a találkozó után.

Istenes Bence és Messi találkozójáról készült vlog itt megnézhető:

?A közönségtalálkozóra egész Európából érkeztek adidas által támogatott játékosok és futball iránt elkötelezett hírességek, viszont csak hat résztvevőnek volt lehetősége beszélgetni és közös fotót készíteni Messivel. Bencével évek óta dolgozunk együtt, a márka iránti lelkesedése pedig a kezdetek óta töretlen, ezért kértük fel őt arra, hogy képviselje a közép-kelet-európai régiót a találkozón.? ? hangsúlyozta Oláh Ildikó, az adidas sport marketing managere.

A Tango Leauge bajnokságon bemutatkozó Cold Blooded kollekció legújabb ? Paul Pogba, Luis Suárez, Leo Messi és a The F2 Freestylers főszereplésével készült ? kampányvideója itt nézhető meg.

Még több kép a közönségtalálkozóról a Freestyle Foci Team Instagram oldalán!

The post Lionel Messivel találkozott Istenes Bence – videóval appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás