Hányszor tudja Rogán Antal kimondani, hogy Soros?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hányszor tudja Rogán Antal kimondani, hogy Soros?

Rogán Antal a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában tört Guinness-rekordra. Noha az MTI csak egy kivonatot közölt a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter nyilatkozatából, már abban is tizenháromszor szerepel a Soros szó.

Elmondta többek között, hogy

az Európa Tanács képviselője ? aki nyíltan bevándorláspárti álláspontot képvisel ? az egyik Soros-alapítvány vezetője volt. Az ENSZ fő jelentéstevője ? aki jelenleg is bevándorlási kérdésekkel foglalkozik ? kitüntetést kapott Soros Györgytől 2010-ben Budapesten. Azok az alapítványok, egyetemek, intézmények, amelyeket Soros György működtet, egyre több szállal kötődnek a politikai intézményekhez. Soros egy hatalom mögötti hatalom. Soros György soha nem a teljesítményen alapuló piacgazdaságnak volt gyakorlója, hanem mindig spekulációból szerezte pénzét, egy ?kaszinókapitalista?. Soros György jelentős károkat okozott Angliában, a franciákat is támadta, sok országból ki is van tiltva. Soros György Magyarország számára nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Ha az ellenzéki pártok kerülnének hatalomra, végrehajtanák a ?Soros-tervet?.

Megtudhattuk továbbá, hogy a magyar kormány szövetségeseket keres küzdelméhez, ennek jegyében fogadja majd jövő héten Orbán Viktor a bevándorlás ellen keményen fellépő Ausztrália külügyminiszterét.

folytatás