Hányszor tudja Rogán Antal kimondani, hogy Soros?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hányszor tudja Rogán Antal kimondani, hogy Soros?

Rogán Antal a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában tört Guinness-rekordra. Noha az MTI csak egy kivonatot közölt a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter nyilatkozatából, már abban is tizenháromszor szerepel a Soros szó.

Elmondta többek között, hogy

az Európa Tanács képviselője ? aki nyíltan bevándorláspárti álláspontot képvisel ? az egyik Soros-alapítvány vezetője volt. Az ENSZ fő jelentéstevője ? aki jelenleg is bevándorlási kérdésekkel foglalkozik ? kitüntetést kapott Soros Györgytől 2010-ben Budapesten. Azok az alapítványok, egyetemek, intézmények, amelyeket Soros György működtet, egyre több szállal kötődnek a politikai intézményekhez. Soros egy hatalom mögötti hatalom. Soros György soha nem a teljesítményen alapuló piacgazdaságnak volt gyakorlója, hanem mindig spekulációból szerezte pénzét, egy ?kaszinókapitalista?. Soros György jelentős károkat okozott Angliában, a franciákat is támadta, sok országból ki is van tiltva. Soros György Magyarország számára nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Ha az ellenzéki pártok kerülnének hatalomra, végrehajtanák a ?Soros-tervet?.

Megtudhattuk továbbá, hogy a magyar kormány szövetségeseket keres küzdelméhez, ennek jegyében fogadja majd jövő héten Orbán Viktor a bevándorlás ellen keményen fellépő Ausztrália külügyminiszterét.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Életbe léptek pénteken az érintett amerikai termékekre kivetett európai védővámok, amelyeket az Egyesült Államok által bevezetett importvámokra válaszul fogadott el az Európai Bizottság
2018-06-22 12:09:16 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez