Két új tévécsatornát indít Andy Vajna

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Két új tévécsatornát indít Andy Vajna

Spíler 3 TV néven kezdte meg ábrás védjegy regisztrációját a TV2 Média Csoport – vettük észre a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál (SZTNH). Ráadásul február közepén Csaja Péter magánszemély a TV2 székhelyéről levédette a spiler3tv.hu internetes végződést is. Mindez arra utal, hogy ilyen néven indíthat tévécsatornát a közeljövőben Andy Vajna kormánybiztos tévés vállalata.

A TV2 Média Csoport egyébként épp a napokban nevezte át 2016 nyarán indított sportcsatornáját, a Spíler TV-t Spíler 1 TV-re. Az átnevezés már önmagában is utalt rá, hogy hamarosan további spílerekkel bővíthetne a vállalat. Érdekes viszont, hogy a Spíler 2 TV nevet egyelőre nem kezdték el levédetni az SZTNH adatbázisa alapján, csak a Spíler 3 TV-t. A spiler2tv.hu internetes végződést viszont levédték.

Hogy a vállalat újabb tévécsatornával egészítené ki portfólióját, arra már egy napokban a SorozatWikin megjelent interjúban Fischer Gábor programigazgató is utalt, amikor arról beszélt, hogy cége annyi csatornát fog indítani, amennyivel piacvezetővé válhatnak. Azt is mondta, startra kész, kidolgozott állapotban vannak tervezett csatornáik, de azt nem volt hajlandó elárulni, mikor indulhatnak el ezek, illetve arra sem fecsérelt szót, milyen csatornákról lenne szó.

Mindent időben be fogunk jelenteni

mondta akkor.

A TV2 egyébként korábban a Sport 1 és a Sport 2 elnevezéseket is elkezdte levédeni, de mivel a konkurens AMC Networks médiavállalattal szemben nemrég pert vesztettek védjegybitorlás miatt és át kellett nevezni a Chili TV-t Lichi TV-re, valószínűleg egy hasonló védjegyoltalmi pert már nem akartak megkockáztatni, mivel mostanra a TV2 által elindított  védjegyoltalmi eljárás a TV2 Sport 1 és a TV2 Sport 2 nevekre megszűnt a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál.

Frissítés: A TV2 hivatalosan is bejelentette, két új sportcsatornát indít román joghatósággal

Cikkünk élesítésekor érkezett a hivatalos bejelentés: bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója, idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 TV és Spíler3 TV néven. A közleményben felidézik, a TV2 Csoport 2016 nyarán kezdte meg nagyszabású portfólió bővítését, melynek eredményeként 2018 év elejére már 11 csatornával rendelkezik. A terjeszkedés 2018 nyarán folytatódik, elindul két újabb sportcsatorna, amiken a már jól ismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetik a labdarúgás szerelmesei. Az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják az európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden forduló, minden játéknapján lesz Bajnokok Ligája közvetítés. A Bajnokok Ligája mellett számos más exkluzív, prémium sportjoggal is rendelkezik a cégcsoport és jelenleg is zajlanak a tárgyalások újabb jogok megszerzésére. Továbbra is követhetik a szurkolók a Premier League, az NHL mérkőzéseit és a MotoGP futamait a Spíler csatornákon. A hatékony működés érdekében a sportcsatornák szintén román joghatóság alá tartoznak majd, ahogy a cégcsoport többi kábelcsatornája is. A médiatársaság ahogy eddig is, bevételei után továbbra is a magyar jogszabályok szerint, Magyarországon fog adót fizetni.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendező: Jesse V. Johnson Szereplők: Scott Adkins, Marko Zaror, Cung Le, Vladimir Kulich,
2019-05-26 01:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Quinn visszatér, mint a Smoot gimi igazgatója és azonnal kampányt indít az iskolai zaklatások ellen
2019-05-26 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fairbell igazgatóként és edzőként is próbál helytállni, ami nem megy zökkenőmentesen, ezért válaszút elé kerül
2019-05-25 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Rudolf Péter Szereplők: Rudolf Péter, Csuja Imre, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor,
2019-05-25 23:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Megérkeznek a felszabadító kormánykatonák, de Udoékat továbbra is embertelen körülmények között tartják fogva, amiért a lázadókat is gyógyították
2019-05-25 22:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Negyven másodperc. Ennyit ért az M1 hírfolyamában az utóbbi idők egyik legnagyobb botránya, ame
2019-05-25 22:17:17 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez