Orbán Viktor, a mókamester

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Orbán Viktor, a mókamester

Dübörög a kampány, ilyenkor az ország miniszterelnöke is felkerekedik, hogy meglátogassa a szerencsés választópolgárokat, és személyes jelenlétével támogassa a helyi Fidesz-jelölteket. Orbán Viktor országjárása során mindenhol fáradhatatlanul elismétli, milyen véresen komoly tétje van idei választásnak, hiszen rossz döntés esetén egyenesen Magyarország megmaradása kerülhet veszélybe, ám a nemzeti sorskérdések mellett rendszerint azért jut idő egy kis bolondozásra is, elvégre az élet nem csak migrációból és Soros György mesterkedéseiből áll.

Az eddigi kampányvideókat végignézve feltűnő, hogy a kormányfő ezen a csúszós terepen is milyen hibátlanul teljesít. A legnagyobb komikusok is gyakran vallanak arról, mennyire könnyű elvérezni ebben a könyörtelen műfajban, Orbán azonban nem lő kapufát, minden poénja telitalálat, ami után úgy robban ki nevetés aktuális hallgatóságából, mint Lázár Jánosból a megkönnyebbülés, amikor végre hazaér a fényben úszó hódmezővásárhelyi utcákról egy fröccsözgetős ultiparti után.

Ugyan még egy hónap hátravan a kampányból, de máris összegyűlt egy csokorra való Orbán Viktor sziporkáiból. Lássuk!

A beosztottak tréfás ugratása mindig hálás téma; Jászfényszaru nem a Jászság központja!

Dunaújvárosban a kormányfő különösen jó formában volt. Vérbeli komikusként bármiben, így még a faliújságban is meglátta a humorforrást, bár ekkor még csak szűkebb közönség előtt melegített.

Aztán amikor egy aláíróív is a kezébe került, már istenigazából eldörrentette a viccágyút.

Néha egyetlen jól irányzott kérdés is elég a kollektív hahotában mérhető sikerhez.

Nagy ajándék, ha az ember a saját viccein is jóízűen tud kacagni. Szegény Nyitrai Zsoltot ugyan kicsit lefagyasztotta a főnöki szívatás koncentrált szatírája, de a miniszterelnök jó vezetőként rögtön egy atyai vállon veregetéssel oldatta a képviselő zavarát.

Tessely Zoltán ugyan megkísérelte ellopni a show-t, Orbánt azonban nem hiába tartják a frappáns visszavágások nagymesterének, egy ütemet kivárva rátromfolt, egyúttal szellemesen helyre is tette a bicskei jelöltet.

Bűzlik a piától a választási kampány Ha valakinek kétsége lenne afelől, hogy Magyarországon súlyos probléma az alkoholizmus, elég figyelemmel kísérnie a politikusok kampányszerepléseit.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Négy településen száznál is kevesebb voksnyi különbség is elég volt a győzelemhez
2019-10-14 11:05:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Fogyatkoznak a Facebook által korábban bejelentett kriptovaluta, a Libra támogatói, miután az Ebay és a Stripe után a Mastercard is bejelentette, hogy a továbbiakban nem vesz részt a Libra bevezetésének előkészítésében – írja az MTI
2019-10-14 10:45:01 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a tanárral szemben, aki idén tavasszal eltörte diákja kezét az egyik helyi általános iskolában
2019-10-14 10:42:49 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Fashion Nova nevű online ruhakereskedő oldalon megtalálható ruhaköltemények sosem a visszafogottságukról voltak híresek
2019-10-14 10:40:56 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Koszti András, Velence – most már csak korábbi – polgármestere 2017 júniusában vette át az Év polgármestere díjat
2019-10-14 10:37:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A magyar tőzsde a péntek nagy emelkedés után lejjebb került ma délelőtt: a BUX 211 pontos mínusz mellett 0,5 százalékkal került lejjebb, míg a blue chipek közül egyedül a Richter volt képes minimális erősödésre ? írta meg a Portfolio
2019-10-14 10:28:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez