Távozik a Sláger FM vezérigazgatója

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Távozik a Sláger FM vezérigazgatója

Vezérigazgatót vált Budapest leghallgatottabb kereskedelmi rádiója, a 103.9 Sláger FM március közepétől. A céget eddig irányító Csikesz Erikát Ürge Dezső váltja, derül ki a vállalat tájékoztatásából.

A román Radu Morar érdekeltségében lévő Tematic Media Grouphoz tartozó kereskedelmi rádió közleménye szerint Csikesz Erika, a korábbi vezérigazgató külföldön folytatja karrierjét, ezért nehéz döntés után, közös megegyezéssel vált el a rádiótól.

Az elmúlt másfél évben csapatommal rendkívüli eredményeket értünk el Budapest és régiója prémium márkájával, a 103.9 Sláger FM-mel. A hallgatottság és a bevételi adatok minket igazolnak, hiszen rekordokat döntöttünk. A tekintélyes tévés múltam mellett immáron a rádió is az életem részévé vált, azonban most külföldön folytatom pályafutásomat és Belgiumban fogok élni

? mondta Csikesz Erika, akinek a közlemény szerint Radu Morar a rádióért végzett sikeres munkáját nagyra értékelve megköszönte eddigi tevékenységét.

A Csikesz Erikát váltó Ürge Dezső több mint húsz éve kezdte meg pályafutását a média világában. Korábban a Sláger FM, a Rádió 1 és számos más rádió, továbbá a több mint tíz éve működő TriMedia Sales House, a piacvezető rádiókat értékesítő (Tombor András, Krskó Tibor és közvetetten Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő) Radio Sales House (RSH) és a tavaly év végén új szereplőként megjelenő (Andy Vajna érdekeltségű) Media Time kereskedőház értékesítési partnereként töltött be pozíciókat.

Ürge Dezső, a Sláger FM leendő vezérigazgatója

A 103.9 Sláger FM vezérigazgatójaként fő célkitűzése, hogy a Budapesten és Pest megyében egyaránt kimagasló eredményeket elérő rádió az eddig elért pozícióját tovább növelje a teljes lakosság tekintetében.

A 103.9 Sláger FM egy erős brand, szakmailag kimagasló csapattal, akik naponta azon dolgoznak, hogy a közönség a jól ismert, megszokott minőségi tartalmakat élvezhesse a rádiót hallgatva. Továbbra is azon leszünk, hogy ez a rádió Budapest és Pest megye egyik legnépszerűbb, minden igényt kielégítő adója legyen

? mondta az újonnan kinevezett vezérigazgató.

Figyelmünkbe ajánljuk a ma már távozó, akkoriban azonban még nem sokkal korábban kinevezett vezérigazgatóval 2016 novemberében készített interjúnkat.

Csikesz Erika: ?A Class FM lekapcsolásával még nem szűnik meg a rádiózás? A Sláger FM vezérigazgatójával beszélgettünk. Szóba kerültek Sebestyén Balázsék is.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Látványos reggelit szerveztek a gorilláknak a Budapesti Állatkertben
2019-05-22 21:29:58 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Lemondott a holland migrációügyi államtitkár, mert kiderült: eltitkolták a migránsok súlyosabb bűncselekményeit
2019-05-22 21:27:20 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Külföldön sikertermék, hazánkban azonban még mindig alig fogy a magyar spárga
2019-05-22 21:18:16 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Másfél milliárdos üzletet kötött az MSZP-s Szabad Sajtó Alapítvány és Heinrich Pecina
2019-05-22 21:16:04 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Két évvel ezelőtt este Európa legnagyobb fedett koncerttermében 21 ezer ember várta, hogy a színpadra lépjen Ariana Grande énekesnő
2019-05-22 21:12:49 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Migrációs válság fenyegeti Európát és Magyarországot is - erre Kósa Lajos hívta fel a figyelmet
2019-05-22 21:10:10 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez