így provokálta volna a magyarokat a csereként beálló román játékos

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
így provokálta volna a magyarokat a csereként beálló román játékos

Arról a 24.hu-n is beszámoltunk néhány napja, hogy a román első osztályban maradásért küzdő Sepsi OSK végre hazai pályán fogadhatta soros ellenfelét, hiszen elkészült a székely csapat stadionja.

Már nem csak a DAC-nál szól a Nélküled Sepsiszentgyörgyön egy 2-2-es döntetlennel avatták fel a Sepsi OSK stadionját. A közönség dalolt a meccs előtt, a meccs után.

Az egyik román lapnak most az akkori ellenfél, a Voluntari egyik játékosa, Gabriel Deac elmondta, készült a mérkőzésre.

Ez itt Románia feliratú pólót vett a meze alá, így ha gólt szerzett volna, azzal fordult volna a magyar közönség felé. 

Az üzenet:

Deac Gabriel (@gabideac19) által megosztott bejegyzés, Márc 19., 2018, időpont: 2:33 (PDT időzóna szerint)

Deac kifejtette, hogy a pólóval nem szeretett volna provokálni, viszont nem értette, miért mondják be az információkat magyarul is a stadionban.

A bemondó románul és magyarul is tájékoztatott. Amikor románul beszélt, meg sem mukkantak, de amikor magyarul, akkor felrobban a stadion. Szerintem ez így nem helyes. A pólómat néhány nappal a meccs előtt találtam ki, sajnálom, hogy nem sikerült betalálni. Csak annyit akartam üzenni vele, hogy ez itt Románia. Kedvesen fogadtak minket, de fura, hogy a saját országunkban nem románul beszélnek az emberek. Tudom, hogy ott ki voltak tűzve a magyar zászlók az utcákon; vagy hogy a hoki-válogatott a magyar himnuszt énekelte. Én nem provokálni szerettem volna

? mondta Deac, aki szerencsétlenségére csak 15 percet kapott a meccsen. Gólt nem sikerült szereznie, ezért jobb híján az Instagramon mutatta meg, milyen pólót rajzoltatott magának.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A ravaszul megfogalmazott jogszabály szerint a kormányfő maga adhatja vissza a parlament jogköreit
2020-05-27 09:12:34 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Mióta kiderült, hogy Palácsik Lilla terhes, Vajna Tímea kishúgának Instagram-oldalát szinte csak az ezzel kapcsolatos anyagok árasztják el
2020-05-27 08:47:18 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez