10 év börtön és kitoloncolás vár a kutyakínzó illegális bevándorlóra

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
10 év börtön és kitoloncolás vár a kutyakínzó illegális bevándorlóra

Egy amerikai bíróság 8-tól 10 évig terjedő börtönbüntetésre ítélt egy 37 éves lengyel férfit, miután bűnösnek találták állatkínzás vádjában ? jelentette a Fox News. Radoslaw Czerkawskit, aki illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban, szabadulása után azonnal haza is toloncolják szülőhazájába.

A férfi egyéves kutyáját még 2013-ban találták meg egy parkban, szörnyű állapotban. A Puppy Doe néven ismertté vált ebnek törések voltak a koponyáján, sérült volt a gerince, és a válla, a jobb szemén késszúrás nyomait találták, és ketté volt válva a nyelve.

Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az állatorvosok már nem tudták megmenteni az életét, és egy hónappal később kénytelenek voltak elaltatni. Az Animal Rescue League of Boston nevű állatvédelmi szervezet elmondása szerint ez volt az egyik legszörnyűbb állatkínzásos eset, amivel valaha találkoztak.

BREAKING: A jury found a #Massachusetts man guilty of animal cruelty charges after his dog was found tortured so severely that it needed to be euthanized in 2013. He faced and was found not guilty of one witness intimidation charge. #PuppyDoehttps://t.co/B6hNJm4IgT

? NLECAA (@NLECAA) March 26, 2018

Czerkawski ügyvédje elismerte, hogy az eb védencéjé volt, de azzal érvelt, hogy a kutya elszökött otthonról, és valaki más volt az, aki megkínozta. Az esküdtek azonban ezt nem fogadták el, és két nap után bűnösnek mondták ki az állatkínzás vádjában. A tárgyalóteremben többen örömkönnyeket ejtettek, amikor a férfit az ítélethozatal után elvezették.

A férfi jelenleg két éves börtönbüntetését tölti lopás miatt. Miután letöltötte a most rá kirótt büntetést, az amerikai hatóságok haza fogják toloncolni Lengyelországba ? közölték a helyi bevándorlásügyi hatóság tisztségviselői.

Az ügyében döntő bíróság a börtönbüntetés mellett eltiltotta a férfit attól, hogy állatokat tartson, vagy állatokkal lépjen kapcsolatba. Még azt is megtiltották neki, hogy állatmenhelyeken önkénteskedjen. Azt nem tudni, hogy ezt a lengyel hatóságok is be fogják-e tartatni vele.

A kiemelt fényképen Puppy Doe. Fotó: ARL Boston

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Vodafone újgenerációs mobilhálózata hivatalosan október 17
2019-11-17 09:57:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A helyét látványosan kereső volt szuperminiszter szombaton kirakott a Facebookra egy videót, amelyen elmegy Kenderesre, hogy lerója tiszteletét Horthy Miklós sírja előtt
2019-11-17 09:56:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Letartóztatták az 53 éves seattle-i rendőrkapitányt, Randal Woolery-t, miután 40 dollárt ajánlott fel egy beépített rendőrnek, aki prostituáltnak adta ki magát ? írta a MYNorthwest
2019-11-17 09:55:04 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ariana Grande tegnap Instagramon jelezte rajongóinak, hogy már az előző két koncertje alatt folyamatosan légzési problémái voltak és erős torok- és fejfájással küzdött végig
2019-11-17 09:45:27 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nézd meg a Tűsarok legutóbbi adását!
2019-11-17 09:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd újra a Trendmánia legutóbbi adását!
2019-11-17 09:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez