Szép magyar gól, de vereség a svédektől a vb-selejtezőben

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szép magyar gól, de vereség a svédektől a vb-selejtezőben

A magyar női labdarúgó-válogatott 4-1-re kapott ki Szombathelyen a világelithez tartozó svéd csapattól. Svédország már a 9. percben kapufát lőtt, majd nem sokkal később a vezetést is megszerezte. A 25. percben jött az újabb svéd gól, 0-2-vel fordultak a csapatok.

A magyar válogatott játéka már az első félidő végére is feljavult, a 63. percben pedig jött is a szépítés: egy felívelt szabadrúgást Vágó Fanni szép mozdulattal vett át és lőtt laposan a hálóba.

Vágó Fanni gólja a svédek ellen

Vágó Fanni gyönyörű találatával a magyar női labdarúgó-válogatott 32 év után lőtt újra gólt Svédország ellen.A magyar csapat 85 percig pariban volt a világ egyik legjobbjával, végül 4-1-es vereséget szenvedett a skandinávoktól.

Közzétette: M4Sport ? 2018. április 5.

Innentől kezdve kiegyenlített volt a mérkőzés, ám nemhogy az egyenlítés nem jött össze a magyaroknak, de a végére még kaptunk újabb két gólt. A magyarok öt meccsen eddig egy pontot gyűjtöttek. Legközelebb a horvátokkal játszunk majd április 9-én.

?Az utolsó öt-hat percet leszámítva elégedettek lehetünk a látottakkal. A hajrában mentek előre a lányok az egyenlítésért, benne volt a játékunkban a gól, de az is, hogy mi kapunk egyet valamelyik svéd kontra végén. Végül ez következett be, talán el is fáradt egy kicsit a csapat, a svédek pedig minden hibánkat kegyetlenül kihasználták. Ettől függetlenül büszke vagyok a lányokra, így ki lehet kapni? ? értékelte a mérkőzést Markó Edina szövetségi kapitány az mlsz.hu-nak.

Eredmény – vb-selejtező, 5. forduló

Magyarország?Svédország 1?4 (0?2)
Gól: Vágó (63.), illetve Seger (17.), Jakobsson (25.), Blackstenius (87.), Larsson (90 3.)

Magyarország: Szőcs Réka ? Tóth Alexandra, Turányi Lilla, Szeitl Szilvia, Szabó Viktória ? Fenyvesi Evelin, Csiszár Henrietta ? Kocsán Petra (Mosdóczi Evelin 52.), Rácz Zsófia, Jakabfi Zsanett (Kaján Zsanett (76.) ? Vágó Fanni

A csoport állása: 1. Svédország 12 pont/4 mérkőzés, 2. Ukrajna 7/3, 3. Dánia 6/3, 4. Horvátország 2/5, 5. Magyarország 1/5

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Kevin Costner, Morgan Freeman, Alan Rickman, Christian Slater, Mary El
2019-06-20 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ha betegek vagyunk, orvoshoz megyünk. Jönnek a kivizsgálások, a laboratóriumi tesztek, majd meg
2019-06-19 23:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Szinte leszakította a Kötélcsapda pályaelemét Bozori Imre, olyan lendülettel esett neki az akadálynak
2019-06-19 23:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez