Minden szeretkezés után 40 fontot fizet a feleségének

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Minden szeretkezés után 40 fontot fizet a feleségének

Egy West Midlands-i nő harminc év ? felhőtlennek hitt ? házasélet után tudta meg, hogy férje öt éve viszonyt folytat egy prostituálttal.

Sarah (akinek valódi nevét érthető okokból nem árulják el a források) már korábban is gyanakodott, hogy valami nincs rendben; először 2013-ban tárcsázott egy férje telefonjában talált gyanús számot, amely egy ?masszázsszalonban? csörgött ki; az ügyvéd férfi ezt azzal magyarázta, hogy valóban járt az említett helyen, de semmi rosszat nem tett. Sarah mindenesetre kitörölte a számot.

Két évvel később szexuális serkentő gyógyszerekre bukkant férje fiókjában, de nem kapott értékelhető információt arra vonatkozóan, hogy párjának miért volt szüksége ilyesmire. Tavaly év végén a furcsa telefonszám újra megjelent a készülékben, és Sarah fel is hívta.

Kiderült, hogy harminc éve imádott férje öt esztendeje kapcsolatot ápol egy román származású prostituálttal. A feleség rettentő dühös lett, leginkább az zavarta a viszonyban, hogy nem néhány félrelépésről és nem különböző nőkről van szó, hanem minden alkalommal ugyanazzal az örömlánnyal csalta a férje. A férfi alkalmanként 40 fontot (14 ezer forint) fizetett az együttlétekért.

Sarah szerint a ?masszázsszalon? és ?spa? néven futó, ám valójában bordélyként funkcionáló intézményeknek nem szabadna engedniük, hogy egy-egy lány és kuncsaftja között ilyen viszony alakulhasson ki, azaz a prostituáltak ne ?sajátíthassanak? ki egy ügyfelet.

Sarah-t sokkolta a férfi kettős élete, és nem tud többé megbízni benne, mégsem költözött el közös otthonukból, elsősorban a gyerekeik miatt.

A férfi állítja, hogy megbánta a bűneit és újra beleszeretett feleségébe, Sarah azonban úgy döntött, minden egyes szexuális együttlétért 40 fontot kér a férjétől.

 

(via Birmingham Mail, Sun; kiemelt kép: Thinkstock)

A férfiak titkos vágyairól mesélt az escort, aki tízezer pasival bújt ágyba Egyetlen dolog fontos nekik. Ritka hülyén buktatta le magát a férfi, aki egyszerre hét nőnél próbálkozott Körüzenetet küldött.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Kevésbé ismert tény Emma Roberts színésznőről, aki Eric Roberts lánya és Julia Roberts unokahúga, hogy van egy furcsa obszessziója a furcsa külsejű babák iránt
2019-01-19 08:22:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic címvédőként győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének második fordulójában
2019-01-19 08:05:49 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Szent Margit legendája   Vallott nekem a Nyulak-sz
2019-01-19 08:00:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nicaragua legrégebbi és legolvasottabb hírlapja, a La Prensa pénteki lapszáma üres címlappal jelent meg az ellen tiltakozva, hogy állítása szerint Daniel Ortega elnök kormányzata szeptember óta visszatartja a nyomtatott sajtó működéséhez szükséges festéket, papírt és egyéb anyagokat
2019-01-19 07:58:26 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Mint korábban már beszámoltunk róla, R. Kelly kiadója, az RCA erősen gondolkodott rajta, hogyan
2019-01-19 07:49:18 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Végigsöpört az interneten a 10 éves kihívás, aminek révén az emberek egy tíz évvel korábbi és egy mostani fotót tettek egymás mellé, bemutatva a változást vagy annak hiányát
2019-01-19 07:26:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez