Minden szeretkezés után 40 fontot fizet a feleségének

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Minden szeretkezés után 40 fontot fizet a feleségének

Egy West Midlands-i nő harminc év ? felhőtlennek hitt ? házasélet után tudta meg, hogy férje öt éve viszonyt folytat egy prostituálttal.

Sarah (akinek valódi nevét érthető okokból nem árulják el a források) már korábban is gyanakodott, hogy valami nincs rendben; először 2013-ban tárcsázott egy férje telefonjában talált gyanús számot, amely egy ?masszázsszalonban? csörgött ki; az ügyvéd férfi ezt azzal magyarázta, hogy valóban járt az említett helyen, de semmi rosszat nem tett. Sarah mindenesetre kitörölte a számot.

Két évvel később szexuális serkentő gyógyszerekre bukkant férje fiókjában, de nem kapott értékelhető információt arra vonatkozóan, hogy párjának miért volt szüksége ilyesmire. Tavaly év végén a furcsa telefonszám újra megjelent a készülékben, és Sarah fel is hívta.

Kiderült, hogy harminc éve imádott férje öt esztendeje kapcsolatot ápol egy román származású prostituálttal. A feleség rettentő dühös lett, leginkább az zavarta a viszonyban, hogy nem néhány félrelépésről és nem különböző nőkről van szó, hanem minden alkalommal ugyanazzal az örömlánnyal csalta a férje. A férfi alkalmanként 40 fontot (14 ezer forint) fizetett az együttlétekért.

Sarah szerint a ?masszázsszalon? és ?spa? néven futó, ám valójában bordélyként funkcionáló intézményeknek nem szabadna engedniük, hogy egy-egy lány és kuncsaftja között ilyen viszony alakulhasson ki, azaz a prostituáltak ne ?sajátíthassanak? ki egy ügyfelet.

Sarah-t sokkolta a férfi kettős élete, és nem tud többé megbízni benne, mégsem költözött el közös otthonukból, elsősorban a gyerekeik miatt.

A férfi állítja, hogy megbánta a bűneit és újra beleszeretett feleségébe, Sarah azonban úgy döntött, minden egyes szexuális együttlétért 40 fontot kér a férjétől.

 

(via Birmingham Mail, Sun; kiemelt kép: Thinkstock)

A férfiak titkos vágyairól mesélt az escort, aki tízezer pasival bújt ágyba Egyetlen dolog fontos nekik. Ritka hülyén buktatta le magát a férfi, aki egyszerre hét nőnél próbálkozott Körüzenetet küldött.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendező: Bujtor István, Szőnyi G. Sándor Szereplők: Bujtor István, Kern András, Bánhi
2018-08-17 23:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A német megszállás emlékművét alkotó szobrásznak és Fidesz-barát alapítvány elnökének is járt elismerés
2018-08-17 23:04:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
reality-műsor
2018-08-17 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az Extrém Activity adásában ezúttal a Slágergyárosok, vagyis Csepregi Éva, Szandi és Delhusa Gjon csapnak össze a Musicalszínészekkel, azaz Szinetár Dórával, Gallusz Nikivel és Veréb Tamással
2018-08-17 22:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez