Röhrig Géza Sarah Jessica Parkerrel fotózkodott

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Röhrig Géza Sarah Jessica Parkerrel fotózkodott

A New York-i Tribeca Filmfesztiválon mutatták be Röhrig Géza új filmjét, a The Dustot, amelyben Matthew Broderick a másik főszereplő. Röhrig egy frissen megözvegyült haszid zsidó kántort játszik, aki képtelen feldolgozni felesége halálát, ezért úgy dönt, hogy a továbblépés érdekében szembe megy vallásával és kideríti, hogyan bomlik le az emberi test a halál után. A film plakátját nemrég tették közzé. Ahogy a hvg.hu kiszúrta, a Röhrig oldalára felkerült képek alapján jó hangulatban telhetett a New York-i bemutató, ahol Broderick felesége, Sarah Jessica Parker is jelen volt. És ha már ott volt, akkor természetesen Röhrig Gézával is pózolt egy-két képhez. Röhrig legemlékezetesebb celebfotója ennek ellenére nyilván az marad, amikor gyerekkori példaképét, Sylvester Stallonét sikerült elkapnia az Oscar-gálán. A Saul fia óta amúgy a The Dust az első film, amiben szerepel.

Közzétette: Geza Rohrig2018. április 23.

A Röhrig Gézával pár hónapja készült nagyinterjúnkat itt olvashatja:

Röhrig Géza: Piros cérnát kötnék az emberek lábujjára Gilvánfán, az ország legszegényebb településeinek egyikén néztük meg őt, falubeliekkel beszélgetett hitről, életről, filmről, politikáról, az intézetben töltött évekről, meg a lábujjra kötött piros cérnáról. Aztán interjú készült az Oscar-díjas Saul fia főszereplőjével.
folytatás

Legkedveltebb hírek
A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon
2019-03-24 00:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz
2019-03-23 22:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal az első fordulóban búcsúzott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna páros versenyében
2019-03-23 22:42:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez