Lövöldözésorgia a köbön, avagy erről fog szólni a John Wick 3

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Lövöldözésorgia a köbön, avagy erről fog szólni a John Wick 3

Los Angelesben zajlik hétfő óta a CinemaCon elnevezésű filmes esemény, amelyen a legtöbb hollywoodi stúdióhoz hasonlóan a Lionsgate stúdió is saját panellel vesz részt.

A Collider számolt be róla, hogy a panelen közzétették a jövőre mozikba kerülő John Wick: Chapter 3 (John Wick: 3. felvonás) rövid szinopszisát, amely nagy vonalakban vázolja a trilógiazáró cselekményét.

John Wick (Keanu Reeves) menekülnie kell, két okból is. Egyfelől vadásznak rá a fejére kitűzött 14 millió dolláros vérdíj miatt, miután megszegte a Continental hotel egyik legfőbb szabályát és embert ölt a hotel területén. Johnnak ezért már ki is kellett volna végezni, csakhogy a Continental menedzsere, Winston adott neki egy órányi időt, mielőtt ?kiátkozzák? és megkezdődik utána a globális hajsza. Miután John minden tudását és tapasztalatát latba vetve elindul, hogy a bérgyilkoshálózat gyengeségeit kihasználva keresztülküzdje magát New Yorkból

? derül ki a szinopszisból.

Ugyan a hivatalos szövegben nincs benne, de CinemaConon azt is megerősítették, hogy az előzőhöz hasonlóan a harmadik film cselekménye sem fog az Egyesült Államok területére korlátozódni, azaz miután Wick nyilvánvalóan kijut New Yorkból, külföldre fogja venni az irányt. Ezzel kapcsolatban az hír járja, hogy Oroszországban és Spanyolországban terveznek felvenni jeleneteket a filmhez.

Kiderült, mikor forgatják a John Wick 3-at És már azt is tudni, hol zajlanak majd a harmadik rész munkálatai.

Mindemellett továbbra is annyi biztos a produkcióval kapcsolatban, hogy az elsőt társrendező, a másodikat pedig már egyedül levezénylő Chad Stahelski dirigálja, és a megállíthatatlan bérgyilkost alakító Neo Reeves mellett Winstonként Ian McShane , és a második részben megismert Ares szerepében Ruby Rose is visszatér a filmben. Az egyik új mellékszereplőt Hiroyuki Sanada (Farkas, Napfény) fogja játszani.

Mint ismert, a John Wick: 2. felvonás tavaly kétszer olyan jól teljesített a mozikban, mint a 2014-ben 88,8 milliót termelő John Wick és globálisan 171,5 milliót termelt. Magyarán a két produkció összbevétele 260,3 millió dollárra rúg, miközben a Lionsgate összesen 60 milliót költött a leforgatásukra.

A John Wick 3 kicsit több mint egy év múlva: 2019. május 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Summit Entertainment/Lionsgate
folytatás

Legkedveltebb hírek
HELYESíRÁS - Ismét nevetségessé vált az ellenzék, súlyos helyesírási hibával írták meg azt a táblát, amivel tiltakozni akartak
2019-02-19 01:14:39 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Már használt lakásra is fordítható lesz a CSOK és a mellé felvehető kedvezményes kölcsön július elsejétől
2019-02-19 01:12:34 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fontos dolgokat tanulhat az Egyesült Államok Magyarországtól
2019-02-19 01:10:55 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az Országgyűlés megszüntette Demeter Márta honvédelmi és rendészeti bizottsági tagságát
2019-02-19 01:09:03 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt és zsidózó vicceken nevetett Jakab Péter több, most előkerült videofelvétel tanúsága szerint
2019-02-19 01:07:31 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A zsidózó jobbikos Szávay István helyére zsidókat listázó politikust jelölt a Jobbik
2019-02-19 01:05:24 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez