Csősz Boglárkát ruha nélkül fotózták

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Csősz Boglárkát ruha nélkül fotózták

A Feleségek Luxuskivitelben szereplői a legutóbbi adásban ellátogattak egy anyaotthonba, ahova ruhákat, játékokat és tartós élelmiszereket vittek, hogy ezzel is segítsék az ott élőket. Csősz Boglárka viszont pelenka helyett valami teljesen mást talált ki az otthonban élő nőknek:

Mindenkinek szeretnék egy kezelést felajánlani, egy arckezelést, akinek kedve van hozzá és szeretné, egy kis kényeztetést.

Az adásból nem derült ki, hogy a vidéki anyaotthonba Csősz Boglárka magával vitt-e egy kozmetikust, vagy azt tervezi, hogy az anyaotthonban élők majd felvonatoznak Budapestre a gyerekükkel, vagy anélkül, hogy igénybe vehessék az arckezelést. Mindenesetre próbáltuk megkeresni, hogy Csősz Boglárkának Budapesten is van-e saját kozmetikája, hasonlóan az isztambuli Boglarka Medical Spa nevű szalonhoz ? így találtunk rá a Harangvölgyi Institute Budapestre, amiről nem derül ki pontosan, hogy milyen kapcsolat fűzi Csőszhöz,

az oldalon viszont rábukkantunk egy két évvel ezelőtti videóra, amin Csősz Boglárkát meztelenül fotózzák egy kampányhoz.

Csősz Boglárka a műsorban egyébként kifejtette, miért érezte fontosnak, hogy az anyaotthonban élőknek arckezelést ajánljon fel:

Teljes mértékben át tudom érezni, amellett, hogy nem vagyok anya, de érzem azt, hogy milyen egy ilyen kiszolgáltatottság. Nagyon sokat veszítenek szerintem egy ilyen történet által a nőiességükből meg a nőiségükből, hiszen rájuk marad egy kisbaba, és minden ami róluk szól, az eltűnik az életükből.

Hogy a reality-szereplő felajánlása mennyire valid, azt nem mi fogjuk eldönteni, itt lehet szavazni:

Mi kell egy anyaotthonban élő nőnek?

Az anyaotthonban tett látogatás után a luxusfeleségek az autóban megbeszélték, hogy akkor este buliznak egyet annak örömére, hogy Köllő Babett stílust váltott és új ruhákat vett, majd megnézhettük, ahogy Polgár Tünde elmegy egy klinikára, hogy bioszálakat ültessen be az arcába, illetve hogy Vasvári Vivien és Smaltig Dalma egy-egy ezüsttrónon ülve reszelteti a körmét lábmasszázs közben.

Kiemelt kép: YouTube

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kilakoltatják Bayer Zsoltot a Várból? Kapnak béremelést az ellenzéki kerületekben a pedagógusok? Miért szerződnek Czeglédy Csabával? Baloldali pártok fővárosi polgármesterei beszéltek arról, mit fognak máshogy csinálni, mint fideszes elődeik
2019-11-12 23:29:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Esmeralda időt, és türelmet kér Dr. Lazcanotól, nem tudja mit szeretne. Florecita és Dionisio a
2019-11-12 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ne maradj le az Újratervezés legújabb adásáról!
2019-11-12 22:40:25 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Stohl András és Ördög Nóra otthonukban kereste fel Tímeát és családját, hogy beszámoljanak nekik a jó hírekről: A család most minden segítséget megkap ahhoz, hogy új életet kezdhessen
2019-11-12 22:40:22 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd meg az Újratervezés második adását!
2019-11-12 22:40:16 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Amíg Tímeáék dunavarsányi otthonában megkezdődtek a munkálatok, addig a család Stohl Andrással meglepetés programon vett részt
2019-11-12 22:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez