Tele lesz ijesztő furcsaságokkal Stephen King új horrorsorozata

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Tele lesz ijesztő furcsaságokkal Stephen King új horrorsorozata

Még októberben jelentette be A szolgálólány meséjét is készítő Hulu, hogy 2018-ban új misztikus horror- és drámasorozatot indítanak Castle Rock, címmel, amely Stephen King művein fog alapulni. A sorozatot nyára ígérték, azonban a bemutatóját nem tűzték ki, legalábbis eddig, merthogy immár fix, hogy július 25-én fog debütálni a Hulu oldalán. A premierdátum bejelentése mellett új trailer is érkezett a szériához.

A J.J. Abrams által producerált sorozat (első évadában) tíz különböző történetet fog elmesélni, melyek között az lesz a kapocs, hogy mind a King történeteiből ismerős Castle Rock fiktív városkájában játszódnak. A szereplőket olyan színészek fogják játszani, mint Andre Holland, Sissy Spacek, Scott Glenn, Jane Levy és Bill Skarsg?rd, aki a tavaly mozikba került AZ rettenetes bohócát is megformálta.

A Castle Rock már a második King-sorozata lesz Abramsnek és a Hulunak, ugyanis az első a James Franco főszereplésével két éve készült 11/22/63 volt, amelyet a nézők és a kritikusok is szerettek.

Kiemelt kép: Hulu/Bad Robot/Warner Bros. Pictures
folytatás

Legkedveltebb hírek
És az összes országgyűlési kampányszámláját feltöltötte az internetre
2019-01-21 17:30:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Bár a korszakban bizonyos szovjet dokumentumok kommunikációs központként hivatkoztak az építményekre, a legfrissebb kutatások szerint fő funkciójuk a nukleáris fegyverek tárolása volt – írja az Live Science
2019-01-21 16:21:46 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Vidékre és külföldre koncentráltak a szombati tüntetések szervezői, Budapesten pedig nem is szakszervezetek, hanem civilek szerveztek tiltakozó akciót ? ezzel magyarázta a Klubrádióban Földiák András, a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának elnöke a csekély részvételt a fővárosi demonstráción
2019-01-21 16:20:04 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez