Radikális változásokat hoznak az új Samsung mobilok

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Radikális változásokat hoznak az új Samsung mobilok

A koreai The Bell forrásai szerint a Samsung még idén bemutatkozó Galaxy Note 9 nevű mobilja a vártnál korábban bemutatkozhat, ahogy a Galaxy S10 és az összehajthatós Galaxy X-t is. Utóbbiak esetében a jövő évi januári és februári CES, illetve Mobil Világkongresszus (MWC) tűnnek lehetséges időpontoknak, annak ellenére, hogy a Samsung évek óta nem visz semmilyen készüléket a CES-re.

A Galaxy Note 9-ről annyi derült ki legutóbb, hogy augusztusban jelenhet meg 929 dollár körüli áron, és rendkívül erős hardvereket pakol bele a cég. Egy új választható színt is bevezetne vele a Samsung, a Teddy Brown-t, a készülék pedig egy új S-Pen stylusszal érkezhet. A szivárogtatók szerint 3850 milliamperórás telepet várhatunk, 18W-s töltővel, aminek köszönhetően gyorsabban lesz tölthető, mint a Note 8.

A Note 9-et egyébként Crown kódnéven fejlesztik, ezzel utalva arra, az évben ez lehet a csúcsmobilok királya, másrészt így nevezik majd az új kezelőfelületet is. Kijelző alá kerülhet az ujjlenyomatolvasó is több forrás szerint, a kamerarendszer is finomodik, illetve 3D-s arcszkennert kap az iPhone X nyomán.

ÖSSZEHAJTHATÓS ADUÁSZ?

A Galaxy S9 és az S9 készülékeket az idei MWC-n jelentette be a dél-koreai cég, amik az eddigi pénzügyi jelentések szerint nem annyira kelendőek. A cég vélhetően a Galaxy X-szel javítana a helyzeten, ami az első kereskedelmi forgalomba kerülő összehajthatós mobil lehet. A szakértők szerint ez egy okos döntés lenne a gyártó részéről, hiszen a piacot jelenleg a notchokkal, vékony kávás kijelzőkkel teli ellátott androidos modellek árasztják el.

Forrás: ConceptCreator

Év elején egy szűk partneri körnek már meg is mutatták a prototípust, amiről a The Bell képeket is szivárogtatott. A hardverről még elég keveset tudni, eddig csak arról lehetett hallani, hogy három darab 3,5 hüvelykes OLED panel kerülhet rá, ebből kettőt befelé lehet majd hajtani, a harmadik pedig egyfajta külső kijelzőként viselkedik, amikor az eszközt összehajtott állapotban használják.

Ámulni fogunk, mit tudnak majd 2018 okostelefonjai Három, de inkább négy kamera, összehajtható kialakítás, még több animoji és kiterjesztett valóság - ezekkel készülnek idén a mobilgyártók.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Pest város kertészete 1867-ben, a Városligetben kezdte meg működését Fuchs Emil (1830-1896)  irányításával
2019-07-17 12:09:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A Windows-telefonok sikertelensége után a Microsoft a két nagy, sikeres platform, az Android és az iOS felé fordult, ezekre fejleszt alkalmazásokat
2019-07-17 12:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
168 éve, 1851. július 17-én halt meg Pesten Egressy Béni zeneszerző, színműíró és fordító,
2019-07-17 11:17:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Annak ellenére, hogy sokat tudunk a mélytengeri élőlényekről, még napjainkban is látni olyat, ami képes megdöbbenteni a kutatókat
2019-07-17 11:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Izraeli régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet
2019-07-17 10:20:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Az Alexa által használt mesterséges intelligenciát használná ki a brit egészségügyi minisztérium, hogy a felhasználók könnyebben hozzáférhessenek az egészségükkel, panaszaikkal kapcsolatos információkhoz
2019-07-17 10:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez