íme a második JOY Social Media Award jelöltjei

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A JOY magazin újra keresi a hazai közösségi média legmeghatározóbb véleményvezéreit. A Social Media Award kampány során az olvasók kilenc kategória jelötjeire szavazhatnak: a fitness, beauty és fashion bloggerek mellett a legnépszerűbb kiskedvencek, édesanyák, szerelmespárok, underground és gasztro influencerek is helyet kaptak a jelöltek között.

A JOY magazin második alkalommal díjazza a közösségi média legnépszerűbb és leginspirálóbb szereplőit. Az olvasók közel két hónapon keresztül, kilenc kategóriában adhatják le voksukat kedvenc véleményvezérükre.

Ördög Nóra fotókredit: Nánási Pál

A Social Media Award kampányból nem hiányozhatnak hazánk legsikeresebb beauty és fashion influencerei. A #beautyfanvagyok kategóriában Szabó Hédi (Hédinke), Takács Nóri, Karin Dragos, Sági Evelin (Aviana Rahl), valamit Pekár Magdi (Maggie the Beautyjunkie) várja a szavazatokat, míg a #fashionfanvagyok kategóriában Nagy Vivien (Fifty pairs of Shoes), Molnár Nini, Császári Zita (Personalshopper Zipy), Dukai Regina és Iszak Eszti közül hirdetnek majd győztest.

Rubint Réka és Schobert Norbert fotókredit: Borzi Vivien

A JOY magazin hisz abban, hogy az egészséges életmód minden olvasó számára fontos, így ismét szavazhatnak #fittvagyok, valamint a teljesen új #gasztrofanvagyok kategóriákban. Utóbbiban olyan gasztro influencerek mellett tehetik le voksukat, mint Wossala Rozina, Havas Dóra, Marton Adri, Fördős Zé és Sass Dani.

Fördős Zé fotókredit: Erdőhati Áron

A JOY magazin Social Media Award kampányában idén először a kiskedvencek is helyet kaptak: Kevin kutya, Demény vizsla, Disco Discovers, Berki Jack és Bella kutya is várja az állatbarátok szavazatait. A magazin ezzel is szeretné kifejezni az állatok szeretete és védelme melletti elkötelezettségét.

Kevin fotókredit: Vizslafotózás Göblyos Péter

Az olvasók olyan további visszatérő kategóriákban szavazhatnak még, mint a #anyavagyok, #szerelmesvagyok és a #mindigottvagyok. Továbbá ebben az évben először a magazin szerkesztősége egy JOY különdíjat is átad.

A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire az olvasók az alábbi oldalon június 12-ig szavazhatnak: https://www.joy.hu/sma/

The post íme a második JOY Social Media Award jelöltjei appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A 2019. március 18-ával kezdődő hétre központi lapnak a Kardok Királynőjét kapt
2019-03-18 18:31:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Az első filmes Marvel-főhős Amerikában és itthon is hasít
2019-03-18 15:20:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Hajmosás vagy fésülködés során mindenki talál több-kevesebb hajszálat a hajkefében, a földön vagy a lefolyóban
2019-03-18 14:08:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez