Május 12-én újra itt a népszerű Étteremnap

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Idén immár hetedik alkalommal alakul át hangulatos kerthelyiséggé a Finn Nagykövetség udvara, hogy helyet adjon a már hagyományosnak mondható Étteremnapnak. Az Étteremnap koncepciója Finnországból indult hódító útjára, és hamar népszerűvé vált az egész világon.

Idén megújult kínálattal várjuk az érdeklődőket, és a legújabb finn street food trendeket mutatjuk be nekik. Az új koncepcióhoz új név is jár: a TASTE Finland pop up étterem. Örömhír vegán vendégeinknek, hogy vegán főétel és desszert is lesz az étlapon! Kínálatunkban szerepel a Härkisszel, azaz zúzott vegán babbal készült taco, ami az egyik legnépszerűbb étel manapság Finnországban. Ezen kívül lesz többek között szöcskéből készült édesség és vegán meglepetés-finomság is. Az ételek mellé ajánljuk Niko Tähti nagykövetségi séf északi bogyós gyümölcsökből készült limonádéját, a város legjobb kávéját a Feketétől, illetve a Varros & Co üdítő pezsgőjét.

DJ Suefo (Mana Mana records) a legjobb finn kortárs zenéből fog válogatni, a dzsessztől a folkon át az elektronikus zenéig. Látogatóink kipróbálhatják a jellegzetes finn kuglit, a mölkkyt, készíthetnek krétarajzot az aszfaltra, és vásárolhatnak a finn turiban is.

Részvételükkel a Team Finland jótékonysági céljait támogatják. A befolyt összeget a Napsugát Tagóvodának fogjuk adományozni, ahol hátrányos helyzetű gyermekeket nevelnek.

Szervezők: FinnAgora és a Finn Nagykövetség, együttműködésben a Tamperei Főiskolával, a Budapesti Finn Iskolával, a Feketével és a Varros  Co-val.

A TASTE Finland pop up étterem része a Bartók Béla Boulevard szervezésében megvalósuló Eleven Tavasz fesztiválnak.

Időpont: május 12., 15.00-19.00

Helyszín: a Finn Nagykövetség udvara

Hivatalos hashtagek: #tastefinland #ElevenTavasz

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/583633275341347/

The post Május 12-én újra itt a népszerű Étteremnap appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A KézenFogva Alapítvány különleges találkozót szervezett: Herczegh Anitával közösen egy olyan családhoz látogatott el, ahol hét saját gyermek mellett, három Down-szindrómás gyermeket nevelnek
2020-09-29 10:46:50 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Csinos táncosnők, feledhetetlen karakterek és veszélyes kalandok: a Lucky Gentlemen együttes ezúttal valóban mindent beleadott, hogy új videóklipjével kiválóan szórakoztassa a közönséget
2020-09-28 16:00:27 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
A Dermedic egy új lengyel dermokozmetikai márka robbant be a hazai piacra: néhány hónap leforgása alatt több mint 130 patikában, a Douglas online felületén és a forgalmazó Full Cosmetix webshopjában kapható
2020-09-28 13:38:35 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez