Dormeo Home – Kiderültek a sztárok hálószobatitkai

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Sztárparádéval nyitott meg az ország első üzlete a Dormeo Home, ami csakis álmaink szépségével törődik. Természetesen a hírességek is kíváncsiak voltak a Magyarország első ?sleep innovation store-jára?, ahol elárulták egy-két hálószobatitkukat is. Az impozáns eseményen amellett, hogy megtudtuk mi kell a jó alváshoz, megannyi titokra is fény derült, mi is történik a sztárokkal az ágyban, amikor senki nem látja őket. Erdélyi Mónika elalvás előtt gyűjtöget, Cinthya Dictator a bibliát olvassa, Dallos Boginak pedig régi álma, hogy nyitott szemmel aludjon

A sztárvilág is kíváncsi volt a pihentető alvás titkára. Egyre többen döbbennek rá, mennyire fontos az alvás, hiszen jóesetben életünk 1/3 részét töltjük pihenéssel. A Magyarországon először megnyíló Dormeo Home az első ?sleep innovation store? amelynek egyetlen célja, hogy tökéletes körülményeket biztosítson a mindennapi pihenéshez. A matractól kezdve a párnáig prémium pihenési élményt nyújtó üzlet május 11.-én nyitott meg az Allee 2. emeletén. Az impozáns megnyitó rendezvényre természetesen a hírességek is kíváncsiak voltak, így egy remek hangulatú megnyitón meséltek mi is történik náluk elalvás előtt otthon.

Dallos Bogi és Cinthya Dictator

Dallos Bogi elalvásnál például az oldalfelfekvésre esküszik: ?Egyszer a fejembe vettem, hogy nekem is sikerülhet nyitott szemmel elaludni, ezért addig próbáltam szuggerálni a plafont, amíg össze nem jön. Persze ez azóta se sikerült, viszont azt kevesen tudják, hogy az én hálóm attól különleges, hogy régi álmomat valóra váltva belekerült egy kád? – árulta az aranytorkú énekesnő, aki a Dormeo Home VIP partiján is fergeteges koncertet adott.

Az utóbbi időben sikeres youtube csatornát készítő Erdélyi Mónika a víz, kézkrém, könyv kombinációt veti be az esti lefekvéshez. ?Két emelet van és lefekvés előtt én valódi gyűjtögetővé válok. Este 9 után már nincs egy hang se a házban, hiszen Molly már alszik, és ilyenkor van egy kis időm magamra, ezért mindent összeszedegetek egy nagy körjáratba és úgy érkezem meg este a hálóba?- mesél esti rutinjáról Mónika.

Erdélyi Mónika és lánya

Cinthya Dictator elárulta, hogy jelenleg teljesen felpörögtek a hétköznapjai és mostanra már csak 4-5 órája jut az alvásra: ?Most jött ki a vlogom első része, amin rengeteget dolgoztam az utóbbi időben. Ezért, talán ebben az időszakban éreztem a leginkább, mennyire fontos, hogy milyen matracon alszom. A hálószobámban leginkább a Biblián szoktak meglepődni, mert igaz, hogy a hagyományos értelemben nem vagyok hívő, de rendszeresen olvasok belőle, bizonyos részekhez pedig sokszor visszatérek, hogy érlelgessem magamban a mondanivalóját?- árulta el Cinthya aki sugárzóan gyönyörű volt új frizurájával.

A Dormeo Home Magyarország első üzlete, amelynek minden pontja a tökéletes pihenésről szól, így igazi kánaán nyílt az alvás szerelmeseinek. További információ a márkáról valamint a teljes termékpaletta elérhető www.dormeo.hu oldalon.

 

The post Dormeo Home – Kiderültek a sztárok hálószobatitkai appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Megérkezett a Magyarországon is forgott Bloodshot c
2019-10-21 11:40:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Három hét alatt közel 750 milliós bevételnél tart a film
2019-10-21 10:07:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez