Nyerjen lézeres szemműtétet! (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Nyerjen lézeres szemműtétet! (X)

A Budai Szemészeti Központ munkatársai úgy döntöttek, hogy még több ember számára szeretnék elérhetővé tenni látásjavító műtéteiket, így most néhány kérdés helyes megválaszolásával bárkinek, akinek megvannak az egészségügyi feltételei a műtétre, és velük játszik nyerhet!

A központban már 10 éve  végeznek látásjavító műtéteket:  DiamondFEMTO, OptiLASIK és PRK kezeléstípusok is elérhetőek a klinikán. Már több ezer embert szabadítottak meg a szemüvegüktől és az azzal járó kellemetlenségektől.

A laikusok számára a kezelés elnevezései így elsőre lehet, nem szolgálnak elegendő információval, ezért szeretnénk egy kicsit bemutatni ezeket. Ha figyelmesen elolvassa a cikket, tesztelheti tudását, és meg is nyerheti a lézeres látásjavító eljárást!

DiamondFEMTO , ami a lézerkezelés űrtechnológiája

A legmodernebb, svájci, 2 lézeres femto kezelés. Hívószavai a csúcstechnológia, a tökéletesség, a gyorsaság, és az innováció. Teljesen fájdalommentes, gyors, és azonnali éleslátást biztosít! A műtét csak néhány másodpercig tart, és pár óra múlva már autót vezethetünk, sőt másnap akár dolgozhatunk is. Ideális azok számára, akiknek nincs felesleges idejük, és előnyben részesítik a legújabb technológiákat.
A Diamond FEMTO lézeres látásjavító műtétet az év bármelyik szakában elvégeztethetjük, nincs magasabb kockázat nyáron. Az életében alig akasztja meg a szemműtét, hiszen közvetlenül a  műtét után, akár tévézhet is, kocogni, mozogni már másnap mehet, és a nőket is megnyugtathatjuk, hiszen egy hét után már a sminkelés is engedélyezett.
Végre élvezheti a nyaralás csodás tájait szemüveg nélkül is. 4 héttel a műtét után már fürödhet, úszhat, így semmi akadálya annak, hogy akár nyár elején jelentkezzen a műtétre. Azért a napszemüveg ne maradjon itthon, mert arra az első hónapban mindenképpen szükség van. Tudjon meg mindent a nyáron elvégzett szemműtétekről itt.

OptiLASIK

Vagyis, a már jól bevált technológia. Megbízható, eredményes, a Budai Szemészeti Központban már több ezer szemet szabadítottak meg a szemüveg börtönétől ezzel az eljárásssal.  A kezelés fájdalommentes, gyors, és a gyógyulási idő mindössze pár nap.

Mi is az a PRK?

A PRK kezelés, a lézerkezelések hagyományos formája, melynél nem a gyorsaság és a kényelem a legfőbb szempont, hanem, hogy a hatékonysága évtizedek óta bizonyított. A PRK esetében a gyógyulási folyamat több kellemetlenséggel jár és legalább 1 hétig pihenni kell otthon és sokkal több korlátozással jár, de az eredmény éppen olyan jó, mint a többi kezelés esetében.

A Budai Szemészeti Központban az alkalmassági vizsgálat alapján azt a kezelést ajánlják a pácienseknek, amely mind orvosi, mind életmód szempontjából a legideálisabb. A lézeres látásjavítással alapvetően a távoli szemüvegtől tudják megszabadítani, tűéles látást biztosítva. A legmodernebb DiamondFEMTO kezeléssel -12 és 6 dioptria között tudnak kezelni és nem akadály az sem, ha cylinderes a szeme.

Kíváncsi, hogy alkalmas-e a műtétre? Egy pár perces alkalmassági teszt kitöltésével már egy lépéssel közelebb kerülhet a lézerszemű látáshoz!

Tesztelje tudását és nyerjen!

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Fővárosi ítélőtábla 2018. június 19-én K.B. vádlott és társa ellen emberölés
2018-06-19 17:45:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Megegyezés születhet az uniós vezetők jövő heti csúcstalálkozóján arról, hogy központokat hozzanak létre Európán kívül a menedékkérők beadványainak elbírálására ? közölték kedden brüsszeli diplomáciai források
2018-06-19 17:44:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Miként beszámoltunk róla, lesújtó véleménnyel vannak a kritikusok John Travolta új gengszterfilmjéről: a Gottiról, amely a a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes nevű oldalon gyászos módon 0 százalékon áll, miután mostanára már 25 kritikusból 25 gondolja úgy, hogy a film egyenesen
2018-06-19 17:32:35 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Elítélte kedden az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) azt a gyakorlatot, hogy az amerikai hatóságok elválasztják az illegális bevándorlóktól gyerekeiket a Mexikóval közös határon
2018-06-19 17:21:46 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Vezetőszáron, bilincsben hozták a bíróságra K
2018-06-19 17:16:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Babos Tímea három játszmában kikapott kedden a román Mihaela Buzarnescutól a 936 ezer dollár (260,5 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztorna első fordulójában
2018-06-19 17:10:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez