Te szeretnéd, hogy küzdjenek a bizalmadért? (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Te szeretnéd, hogy küzdjenek a bizalmadért? (X)

Te milyen arcot vágsz akkor, amikor azt mondják, hogy hűségidő nélkül köthetsz tévé-internet-telefon csomagra szerződést? Magabiztosan mosolyogsz, arra gondolva, hogy téged aztán nem vágnak át? Felvonod a szemöldököd, mert érdekelne a dolog, de inkább bizalmatlan vagy? Esetleg teli szájjal vigyorogsz, mert érzed, hogy eljött a te időd?

Mi a Flipnél egy éve mondjuk szüntelenül, hogy nálunk nincs hűségidő. Hogy úgy adunk tévét, internetet és telefont, hogy nem íratunk alá semmilyen hűségszerződést. Tesszük mindezt bekötési díj nélkül, úgy, hogy az első havidíj mértéke pont ugyanannyi, mint az azt követő, és azt az követő hónapé. És így tovább. Szóval a hűségidőn kívül apróbetű sincs. Szerintünk ez a természetes.

Az elmúlt egy évben sokféle reakcióval találkoztunk, amikor azt mondtuk, hogy nálunk nincs hűségszerződés.

?         Először is vannak, akik nem hiszik ezt el. Pedig a Flip nem vár el sem egy, sem két évet. De még egy hónapot sem. így egyszerűen és gyorsan fel lehet bontani a szerződést költözés vagy elégedetlenség esetén.

?         Vannak persze olyanok is, akik félnek ettől az egésztől és bizalmatlanok. Ők úgy vannak vele, hogy bármennyire is kényelmetlen hűségidővel elköteleződni, legalább garancia van arra, hogy ebben az időszakban nem emelkedik a havidíj. Ez bizonyos szempontból teljesen érthető hozzáállás, ugyanakkor a félelem alaptalan. Gondoljunk csak bele: az a márka, ami nem ismeri a hűségidőt, nem hibázhat nagyot. Egyrészt minőségi szolgáltatást kell adnia, másrészt nem engedheti meg magának azt, hogy csak úgy emelje a havidíjat. Különben egyszerűen lelépnek az ügyfelei. És pontosan a hűségidő hiánya garantál sok mindent: nem lehet kevesebbet adni annál, mint az ígért. Nem lehet másképp csinálni semmit, mint a megbeszélt. A hűségidő nélküliség tehát egyrészt szabadságot ad, másrészt biztosítékot is jelent.

?         Végül vannak olyanok is, akik kifejezetten kerülik a hűségidőt, és mindent, ami azzal jár. Nekik egyértelmű választás lehet a Flip csomagajánlata, mely kötöttségek nélkül ad vezetékes szolgáltatásokat, 3700 forintért. És persze ad még őszinteséget, egyszerűséget és gyors ügyintézést.

A hűségidővel együtt tehát a kiszámíthatatlanság is megy a levesbe, mindeközben pedig megmarad az ügyfél szabadsága. Arról szól ez, hogy aki a szolgáltatást adja, az megdolgozik a bizalmadért. Minden nap. Érdemes kipróbálni.

Hogy nálad elérhető-e a Flip, és hogy pontosan mit adunk még a nagy szabadság mellé, arról itt lehet olvasni.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Fővárosi ítélőtábla 2018. június 19-én K.B. vádlott és társa ellen emberölés
2018-06-19 17:45:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Megegyezés születhet az uniós vezetők jövő heti csúcstalálkozóján arról, hogy központokat hozzanak létre Európán kívül a menedékkérők beadványainak elbírálására ? közölték kedden brüsszeli diplomáciai források
2018-06-19 17:44:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Miként beszámoltunk róla, lesújtó véleménnyel vannak a kritikusok John Travolta új gengszterfilmjéről: a Gottiról, amely a a kritikákat összesítő Rotten Tomatoes nevű oldalon gyászos módon 0 százalékon áll, miután mostanára már 25 kritikusból 25 gondolja úgy, hogy a film egyenesen
2018-06-19 17:32:35 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Elítélte kedden az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) azt a gyakorlatot, hogy az amerikai hatóságok elválasztják az illegális bevándorlóktól gyerekeiket a Mexikóval közös határon
2018-06-19 17:21:46 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Vezetőszáron, bilincsben hozták a bíróságra K
2018-06-19 17:16:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Babos Tímea három játszmában kikapott kedden a román Mihaela Buzarnescutól a 936 ezer dollár (260,5 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztorna első fordulójában
2018-06-19 17:10:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez