Jövőre jön a Lego-kaland folytatása, már a címe is megvan

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

2014 februárjában került a mozikba és azóta az évtized egyik legnépszerűbb és legsikeresebb animációs filmjévé vált A Lego-kaland (The Lego Movie), amelynek a folytatását már négy éve bejelentették, azonban különböző problémák miatt azóta is halogatták.

Utoljára tavaszán érkezett hír a második részről, amelynek akkor már sokadjára halasztották el a bemutatóját, mígnem aztán most a Coming Soon számolt be róla, hogy (végre) elkezdték forgatni. Mi több: a produkció Twitterén a gyártó Warner Bros. bejelentette, hogy az amerikai mozikban

2019. február 8-án fog debütálni a második részt, amelynek címe The Lego Movie 2: The Second Part (kb. A Lego-kaland 2: A második rész) lesz. A film logója pedig így néz ki:

Prepare for the second part. #TheLEGOMovie2 pic.twitter.com/wCgbnbeDTl

— The LEGO Movie 2 (@TheLEGOMovie) May 21, 2018

A folytatással kapcsolatban az is biztossá vált, hogy az alapfilmből a főhős Emmet Brickowoski, továbbá Vadóc/Lucy, Batman, Superman és a Zöld Lámpás is visszatér a folytatásban és őket ismét Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum és Jonah Hill fogják megszólaltatni. Hozzájuk eddig Tiffany Hadish (Spárta a köbön, Lepattant szervezők) csatlakozott egyik új karakter hangjaként.

A The Lego Movie 2 az első részt író-rendező Phil Lord és Christopher Miller forgatókönyve alapján Mike Mitchell (Tök alsó, Shrek a vége, fuss el véle) és az egyebek mellett a Robot Chicken sorozaton, illetve a tavalyi Lego Batman – A filmen rendezőasszisztensként dolgozó Trisha Gum rendezésében készül.

Kiemelt kép: Warner Bros. Animation/ Village Roadshow Pictures
folytatás

Legkedveltebb hírek
Az ember tragédiája és az emberről szól ? írta a holokausztról Lukácsi Katalin
2021-01-27 11:01:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A rendőrség köszöni a kulturáltan közlekedőknek
2021-01-27 10:43:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A többség tájékozottnak érzi magát, ugyanakkor nehezen igazodik el az információk között
2021-01-27 10:39:14 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A floridai hatóságok letartóztattak egy 30 éves férfit, aki ellopta egy autóvontató cég vontatóautóját, bosszúból azért, mert a cég elvontatta az autóját ? jelentette a helyi sajtó
2021-01-27 10:38:06 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez