Tom Cruise még Supermannel is ölre megy a Mission: Impossible 6-ban

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Tom Cruise még Supermannel is ölre megy a Mission: Impossible 6-ban

Három évvel a Mission: Impossible – Titkos nemzet után idén nyáron fog a mozikba kerülni a lehetetlen küldetéses franchise hatodik felvonása: a Mission: Impossible – Utóhatás (Mission: Impossible ? Fallout), amelynek egy hete jelent meg az új előzetese. A trailernek mostanra elkészült a szinkronizált változata, amelyben immár hagyományosan Rékasi Károly hangján szólal meg Tom Cruise.

Az Utóhatás nagyjából arról fog szólni, hogy egy balul elsült küldetés után az IMF (természetesen nem a valutaalap, hanem az Impossible Mission Force) csapata kénytelen-kelletlen összeáll a CIA-vel, hogy közösen elsimítsák az ügyet. Igen ám, csakhogy a melléjük rendelt keménykezű ügynök, August Walker (az új Supermanként befutott Henry Cavill) szövetségesből ellenséggé válik.

A lassan szuperhőssé avanzsáló, megállíthatatlan Ethan Huntot már 22 éve alakító Cruise mellett Rebecca Ferguson (Isla Faust), Simon Pegg (Benji Dunn), Ving Rhames (Luther Stickell), Alec Baldwin (Alan Hunley), Michelle Monaghan (Julia Meade) és Sean Harris (Solomon Lane) is visszatér a hatodik filmben. A fontosabb új mellékszereplőket Cavill-lel együtt Angela Bassett és Vanessa Kirby alakítják.

A Titkos nemzetet is levezénylő Christopher McQuarrie által írt és rendezett Mission: Impossible 6 augusztus 2-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Paramount Pictures
folytatás

Legkedveltebb hírek
Számos világ körüli turné után jövő januárban Budapestre érkezik az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10
2018-12-19 00:51:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ilyenkor jönnek jól az olyan megoldások, mint az Asus AiMesh, ami lehetővé teszi, hogy a lakásunk/házunk minden pontján villámgyors wifi álljon a rendelkezésünkre
2018-12-19 00:16:25 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez