Tévés főcímet kapott a Deadpool 2, ami sorozatként is menő lenne

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Másfél hete látható a mozikban a Deadpool 2, amelyhez ennek ellenére (vagy éppen ezért) továbbra is érkeznek flúgos, de kétségtelenül eredeti promóvideók, mint pl. a Céline Dion-féle betétdal pusztító videoklipje, vagy Deadpool bocsánatkérése David Beckhamtől, csak hogy a legjobbakat említsük.

A legújabb kisfilm lényegében nem más, mint a Deadpool 2 tévés főcíme, amely az 1985-1992 között hét évadot megélt és négy Arany Glóbusszal kitüntetett Öreglányok (The Golden Girls) nyitányát másolja, természetesen annak zenéjével együtt. A videóval Deadpool egyszersmind megköszöni rajongóinak, hogy ők a ?barátai? (és persze beülnek az új filmjére a moziba), merthogy az Öreglányok főcímdala erről szól: az Andrew Gold által írt és előadott számnak a címe is az, hogy Thank You For Being a Friend.

És ha már egyszer Öreglányok, akkor íme az annak idején a Betty WhiteRue McClanahanBea ArthurEstelle Getty kvartett főszereplésével futott vígjáték- és drámasorozat eredeti főcíme:

Kiemelt kép: YouTube/20th Century Fox
folytatás

Legkedveltebb hírek
A brit kormány hazafias felhívást intézett az országban élő feleségekhez és anyákhoz 1947 nyarán
2020-09-27 12:00:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A nacionalista-populista Svájci Néppárt által napirendre tűzött kérdés lényege az, hogy meghatározzák-e a Svájcban letelepedő és munkát vállaló EU-állampolgárok maximális létszámát
2020-09-27 11:45:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez