Akciós pénzügyi ajánlatok csak a héten! Lakáshitel, személyi kölcsön és bankszámla akció itt (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Akciós pénzügyi ajánlatok csak a héten! Lakáshitel, személyi kölcsön és bankszámla akció itt (X)

Az egy hétig tartó akcióban, 2018. június 3-ig kamatkedvezménnyel és ajándékutalvánnyal juthatsz kölcsönhöz, ingyenesen nyithatsz lakástakarékot* vagy akár 0 Ft-os bankszámlára is válthatsz. Végső soron egy számít, a csak nálunk elérhető kedvezménnyel most több pénz marad a pénztárcádban, egyes esetekben ennek mértéke a több tízezer forintot is elérheti.

Bankszámlát váltanál?

Egyre többen merik rászánni magukat a bankváltásra, ami dicséretes, hiszen évente tízezreket spórolhatunk egy személyre szabott bankszámlával. Minden ügyfél, aki a Bankmonitoron keresztül nyit CIB ECO bankszámlát, 5000 Ft jóváírást kap a számlanyitást követően. Ezzel együtt átlagos számlahasználati szokások esetében is az jön ki, hogy az első évben nem mi fizetünk a banknak, hanem ő nekünk.

Kölcsön azonnal?

Előfordulhat, hogy pénzre lenne szükségünk, de nem akarunk a hitelért cserébe jelzálogfedezetet felvállalni és az összeget is szabadon használnánk fel. A hitelcél bármi lehet, tegyük fel, hogy egy autót vásárolnál 2,5 millió forintért. Ha a héten megkeresel bennünket, hogy legalább 2 millió forint személyi kölcsönt vennél fel a vételhez, akkor a számlanyitás nélkül is elérhető kamatkedvezmény mellett ezen a héten a hitelösszeg 0,5%-át Erzsébet-utalványban odaadjuk neked az akció keretében. A 2 millió forintos hitelösszegnél 10 000 forintos utalvány lesz a tiéd.

Inkább ingatlanban gondolkodsz?

Nem vagy egyedül, az ingatlanpiac nagy fordulatszámon pörög, nagyon sokan vannak viszont, akik kellő önerő híján hitelre szorulnak. Budapesten és a nagyobb városokban nem szokatlan a 10 millió forintot meghaladó hitelösszeg. Abszolút értékben a legnagyobb akciót itt érvényesítheted, ha bármilyen 10 millió forint feletti lakáshitelre leadsz érdeklődést és az felvételre is kerül időben, akkor 0,4%-át Erzsébet-utalványban visszakapod. A 10 millió forintnál mindez 40 000 forintos utalványt jelent.

Ha viszont egyelőre csak megtakarítanál és később használnád ezt az összeget vásárlásra, felújításra vagy akár meglévő hiteled előtörlesztésére, akkor a lakástakarék a befizetésekre járó 30%-os állami támogatás miatt kézenfekvő. Azonban még jobb tud lenni a termék, ha a Bankmonitor akcióját kihasználod. *Amennyiben havi 20 ezer forint befizetésű, 6 éves Erste lakástakarék kötését indítod el nálunk a hét folyamán, akkor 20 ezer forintot kapsz ?kézbe?, így valójában ingyen úszod meg a számlanyitást.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Elképesztő csatában vívott meg egymással Ungvári Miklós és Mischinger Péter
2019-01-16 19:52:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az elődöntő utolsó körében Rákóczi Renátán és Szabó-Thomkán volt a sor, hogy eld
2019-01-16 19:39:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Farkasréti temetőben talált hangfelvételekről eddig úgy hírlett, a volt sportvezető ellen tanúskodnak, de szerinte éppen ártatlanságát támaszthatják alá
2019-01-16 19:37:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A soron következő futamban Dombi Rudolf és Bán Norbert mérkőzött meg egymással!&
2019-01-16 19:35:24 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A folytatásban Gelencsér Tímeaán és Salander Dorinán volt a sor, hogy megmérkőzzenek egymással
2019-01-16 19:32:47 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az este első női futamában Gyarmati Panka és Palásti Ágnes küzdött meg egymással
2019-01-16 19:26:19 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez