Ketten küzdenek a legdögösebb nagymama címért. De melyikük néz ki jobban?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ketten küzdenek a legdögösebb nagymama címért. De melyikük néz ki jobban?

Eddig az ausztrál, 47 éves Gina Stewartot tartották a világ legvadítóbb nagymamájának, de most trónkövetelője akadt Carrie Hilton személyében. A 36 éves brit nő januárban lett nagyszülő, miután 17 éves lánya Jessica kislánynak adott életet.

Hilton, aki eddig majdnem 5 millió forintot költött plasztikai műtétekre, a baba születése után nem sokkal közölte is a 12 ezer Instagram-követőjével, hogy ezzel ő lett a világ legdögösebb nagymamája.

https://t.co/585xQFFNJx ? updating my website with unseen pics ? some really cheeky ones on there ? link to the site in my bio #model #glam #glamour #glamourmodel #tights #stockings #girlswholift #girlswithink #girlswithtattoos #sexy #girl #girls #mirror #selfie #selfiesunday #easter #sunday #fansonly #onlyfans #girlsb #instafit #instagood #instagram

A post shared by Carrie Hilton (@carrie__hilton) on Apr 11, 2018 at 12:46am PDT

Nem tagadom, Stewart jól néz ki a korához képest, de kétlem, hogy nem volt pár szépészeti beavatkozása

? nyilatkozta Hilton, Stewart ugyanis állítja, hogy a mellnagyobbításon kívül:

Sosem botoxoltam és semmilyen másik töltőanyagot sem használtam.

Az Egyesült Királyságnak kickboxban már hat ezüstérmet szerző Hilton bátran állítja:

én vagyok a legdögösebb nagyi, nem is kérdés.

Nem rejti véka alá azt sem, hogy botoxoltatott, megcsináltatta a melleit, szemöldökét, szempilláit és haját is. Emellett heti ötször edz.

Stewart viszont csak annyit reagál, hogy ő nem akar versenyezni, azért csinálja, hogy inspiráljon nőket, nem azért, hogy széttépjék egymást.

Sosem állítottam magamról, hogy én lennék a legdögösebb nagyi, ezt a világsajtó és a rajongók állították rólam. Carrie Hilton gyönyörű, ahogy minden más nő is az. Carrie-é lehet a cím, de meg kell majd küzdenie érte.

? mondta Stewart, akit idén Miss Maxim Australiának is megválasztottak.

?Sometimes why not be a Brazen Hussy?Thanks to Brazen Hussy for the metal mesh top $20 and silver bikini bottoms? www.brazenhussyclothing.com.au Shop@brazenhussyclothing.com.au #comment#share#tag#follow#brazenhussy#clothing#fashion#bikini#newideamagazine#beautifulwomenofinstsgram#instamodels#nofilterneeded

A post shared by Gina Stewart (@strawberriesandcream1) on May 21, 2018 at 4:00am PDT

Fogadd el az életkorod és a vonalaidat, az még nem ölt meg senkit

? tanácsolja az ausztrál nő.

A Daily Mail egyébként megszavaztatta az olvasóit, és a szavazatok kétharmadával simán az ausztrál nagymamát találták dögösebbnek.

Kiemelt kép: Instagram

folytatás

Legkedveltebb hírek
Boglacsik Tímea, a kríziskezelő igazgatója számolt be tapasztalatairól
2020-01-17 21:43:10 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Párizsban nyitott új irodát a Netflix amerikai televíziós streaming-szolgáltató, amely azt tervezi, hogy több mint húsz francia nyelvű produkciót készít 2020-ban
2020-01-17 21:05:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez