Fantasztikus szereplőgárdával készül Tarantino új filmje

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Fantasztikus szereplőgárdával készül Tarantino új filmje

Miként arról már beszámoltunk, egyre nagyobb várakozás övezi Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot (Once Upon a Time in Hollywood), miután a főszerepekre leszerződött Brad Pitt és Leonardo DiCaprio után nemrégiben Margot Robbie-t is sikerült megnyernie a filmesnek.

DiCaprio imádja, Tarantino a Ponyvaregényhez hasonlítja új filmjüket A színész és a rendező egy sajtóeseményen beszéltek a készülő közös produkciójukról.

A három húzónév mellett a közelmúltban már a mellékszereplők neve is elkezdett alakulni, ugyanis biztossá vált, hogy Tarantino több ?régi harcostársa?, így Kurt Russell, Tim Roth és Michael Madsen is feltűnik majd a produkcióban. Hozzájuk már korábban csatlakozott Burt Reynolds (Smokey és a bandita, Boogie Nights) és Timothy Olyphant (A törvény embere, A tébolyultak), azonban ha még ez nem lett volna elég a nevekből, akkor most a Deadline arról számolt be, hogy most nyolc újabb színész írt alá a filmre.

A Volt egyszer egy Hollywood társulatát mostantól Damian Lewis (Az elit alakulat, Homeland), Dakota Fanning (Világok harca, A tűzben edzett férfi), Emile Hirsch (Szüzet szüntess!, Út a vadonba), Luke Perry (8 másodperc, Az ötödik elem) Clifton Collins Jr (Traffic, Westworld), Keith Jefferson (Fantasztikusok, Django elszabadul), Nicholas Hammond (A muzsika hangja, Legyek átlagos!) és a kaszkadőrként is ismert Zoe Bell (Grindhouse, Aljas nyolcas) is erősíti.A Sony Pictures égisze alatt készülő produkció a hírhedt Tate-gyilkosságok idején fog játszódni, jóllehet a cselekmény középpontjában nem Charles Manson és nem is Sharon Tate, hanem egy tévészínész (DiCaprio) és kaszkadőre (Pitt) fognak állni. Ezzel együtt Tate lesz a történet egyik fontos mellékszereplője, akit az idén már Oscarra is jelölt Margot Robbie fog megformálni. Magyarán a színésznő A Wall Street farkasa után ismét együtt játszik majd DiCaprióval.

Mindeközben úgy tűnik, Tarantino karrierjét nem ingatták meg az utóbbi fél év botrányai, melynek során nemcsak az merült fel, hogy mennyit tudott Harvey Weinstein zaklatási ügyeiről, de Uma Thurman is megvádolta azzal, hogy tárgyiasította őt és az életét kockáztatta a Kill Bill 2. forgatásán. Az pedig különösen árnyékot vetett a készülő Manson-filmre, hogy előkerültek korábbi rádiós nyilatkozatai, amelyben az Egyesült Államokban mai napig körözött Roman Polanski tetteit relativizálta nem túl ízléses módon.

Hollywood leghíresebb gyilkossága évfordulóján lesz az új Tarantino-film premierje A gyártó Sony kitűzte az 1969 munkacímű produkció bemutatóját. Kiemelt kép: Getty Images/FilmMagic/Michael Tran
folytatás

Legkedveltebb hírek
A párosokra egy komoly próbatétel vár, de hogy ezt kiknek sikerül sikeresen teljesíteni, az kiderül Ázsia expressz 2 következő adásában csütörtök este 19
2019-09-18 21:35:08 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tematikus gasztro magazin, aminek középpontjában a hús és a hússal dolgozó ember áll
2019-09-18 21:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ördög Nóra exkluzív felvételen, a helyszínről bejelentkezve árulta el  a Mumbai-i gettóban történt forgatás részleteit
2019-09-18 21:26:08 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Andi megosztotta Zsuzsával egyik receptjét a feszültség tökéletes levezetésére
2019-09-18 21:24:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A kormány határozatot hozott arról, hogy a Türk Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsa ? "Magyarország külpolitikai kapcsolatainak erősítése érdekében" ? magyarországi képviseleti irodáját nyisson
2019-09-18 21:23:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
 A videóból kiderül, Andi szerint miről szól valójában az Ázsia Expressz 2 játéka
2019-09-18 21:23:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez