Két tinilány forgatta fel a magyar YouTube-ot

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Két tinilány forgatta fel a magyar YouTube-ot

Kijött a tavaszi YouTube-lista, aminek legérdekesebb fejleménye, hogy Lil G és Nemazalány három videója is bekerült a top20-ba. Ahogy a dalszerzo.hu írja, rájuk kivételesen tényleg igaz, hosz szinte a semmiből robbantak be a nagyjából már beállt élmezőnybe, ahol általában ugyanazok az előadók rotálódnak. A debütáló Petőfi Sándor című számuk második lett, több mint tízmilliós nézettséggel, ezt csak az AK26 télen közzétett videója tudta megelőzni. Aztán ennek két folytatása, a Malibu és az Ezért írom a dalt… is befért a top20-ba, pedig utóbbinak csak két és fél hete volt rá.

A mezőny többi része nem okoz túl nagy meglepetést, olyan jól bejáratott nevek tűnnek fel most is, mint Majka, L.L. Junior, vagy a slágerparódiákat készítő Pamkutya. Az viszont érdekes, hogy ki maradt le róla: az AWS Viszlát nyár című száma annak ellenére sem fért fel a listára, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében szerepelt. Ez részben mutatja a rockzene általános háttérbeszorulásának trendjét is, amelyet egy A Dalos menetelés sem tud érdemben megváltoztatni.

A YouTube top 20 össznézettsége egyébként 90,5 millió, ami a magasabb őszi és az alacsonyabb téli nézőszám között van. A teljes listát, valamint további érdekes listákat itt lehet böngészni.

Borítókép: Last Projekt Records/Youtube

folytatás

Legkedveltebb hírek
A különböző nyári tornák, így az éppen zajló vb is mindig jó lehetőség arra, hogy egy-egy játékos eladja magát
2018-06-25 20:20:59 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A vaddisznók tömeges kilövését rendelték el az észak-bulgáriai Dobrics megyében miután a vele szomszédos romániai Tulcea megyében az afrikai sertéspestis (ASP) 15 gócpontját azonosították
2018-06-25 20:18:43 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Facebook felkészült arra, hogy szembeszálljon azokkal a dezinformációs kampányokkal, amelyek a jövő májusi európai parlamenti választást kísérhetik ? erről Joel Kaplan, a vállalat globális politikáért felelős alelnöke beszélt brüsszeli meghallgatásán, amit a Politico idéz
2018-06-25 20:18:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez