Megújult az Autó-motor magazin

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megújult az Autó-motor magazin

Új rovatokkal és megváltozott külsővel jelent meg az Autó-motor magazin, Mészáros Lőrinc Mediaworks kiadóvállalatának autós magazinja, mely a 70. születésnapjára időzítve végezte el a lap ráncfelvarrását, amit olvasói kutatást előzött meg, és egyszerre igyekeztek a ?modernizáció és a hagyomány tisztelete? vezérelvek mentén elvégezni. Az átalakítás során 8 oldallal megnövelték a magazin terjedelmét. Új rovat az Összehasonlítás, melyben autók, termékek és szolgáltatások összevetésével foglalkoznak. A Kirakat elnevezésű rovatban férfias, trendi eszközöket mutatnak be, például fedélzeti kamerák, karórák.

A Hírek rovatot TOP Hírek rovattá alakították át. Ebben az autós iparág technikai újdonságairól és innovációiról írnak, beleértve a meghökkentő újdonságokat is. Néhány kiegészítő elemet is bevezettek, melyek a hosszabb összeállítások mellett láthatók. Emellett
kisebb, kiegészítő elemeket is bevezettek a hosszabb összeállításoknál, ilyen a tippek, az infók és az összegzések. A lap új layoutjának, az új vizuális megjelenés bevezetésekor egyébként némiképp megváltoztatták a sárga-fekete ?autó-motor? logót is. A szlogenen is változtattak. Ami viszont nem változott, hogy a magazin továbbra sem mondott le a motor és a sport tematikáról, ami továbbra is fontos pillér maradt.

A kiadóvállalat az anyalappal egyszerre megújította az Autó-motor tematikus különszámait, az Autó-motor Extra magazinokat is. Prémium minőségben és formátumban (az anyalaphoz képest nagyobb méretben), magasabb oldalszámban (84 oldalon), eltérő tartalommal jelennek meg ezek a kiadványok. Az első megújult szám fő témái egyébként a lap 70 éves születésnapja köré épül, ebből az alkalomól érdekességeket gyűjtöttek össze az autós iparág több évtizedes történéseiből.

Az Autó-motor Extra különszám a megújulás után

A megújulás alkalmából egyébként kiterjedt kommunikációs kampányt is indítanak a kiemelt árusító helyeken, benzinkutakon, valamint a nyomtatott sajtóban, citylightokon, tévében, rádióban, online és a közösségi médiában. A kampánynak része műsorszponzoráció és előfizetési akció is. A 70. születésnap alkalmából ezenkívül gálavacsorát tartottak a Várkert Bazárban, ahol az egyik díszvendég Palkovics László miniszter mondott beszédet. Az automotor.hu oldalon is ünnepelnek: külön rovatot indítottak a születésnap miatt.

Vezetőváltás a Ringier Axel Springer Magyarországnál Távozik a Blikk és a Kiskegyed kiadójának marketingigazgatója. A vállalat magazin üzletágának igazgatója veszi át a feladatait. Beperelték a Retro Rádiót, gond lehet a névvel Azonnali bírósági intézkedést kezdeményeztek a pénteken induló Retro Rádióval szemben valószínűsített védjegybitorlásra hivatkozva. Ha elfogadják a kérelmet, nem használhatja a Retro nevet.

Borítókép: A Mediaworks székháza Budapesten. Fotó: Szalay Dániel, 24.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Tóni azt akarja, hogy a központi szexuális felvilágosító óracsomag helyett a tantestület saját kútfőből tanítsa a témát
2018-11-20 23:10:47 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
 Anna férje, Péter békülni szeretne, ezért eljön az iskolai kertbe, hogy segítsen az ültetésben
2018-11-20 23:10:46 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
 Less be a kulisszák mögé! Téby Zita megmutatta milyen egy napja Annaként
2018-11-20 23:10:31 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd vissza A legbátrabb páros legfrissebb adását!
2018-11-20 22:09:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egyik páros sem teljesített hibátlanul a párbaj második részében, ám Weisz Fanniék megszerezve az előnyt diadalmaskodtak Ágiék felett
2018-11-20 22:00:32 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez