Milliók röhögnek a világ legbutább tolvaján, aki ellopott egy biztonsági kamerát

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Milliók röhögnek a világ legbutább tolvaján, aki ellopott egy biztonsági kamerát

Nem éppen nagy eszéről vált híressé egy kínai férfi, aki saját butaságának köszönheti, hogy lebukott, miután ellopott egy biztonsági kamerát. A tolvaj egy irodából lopta el a szerkezetet, amit aztán otthonában szerelt fel. Elmondása szerint azért, hogy meg tudja figyelni gyerekeit.

A kamera működéséről azonban látszólag semmit sem tudott. Annak közvetítését ugyanis továbbra is látta eredeti tulajdonosa, aki igencsak meglepődött, amikor észrevette, hogy az ellopott kamerája egy lakás képeit küldi el neki ? jelentette a helyi sajtó.

Briliáns videó a betörőről, aki rablótársát dobta fejen a téglával, az ajtó helyett A nap legvidámabb videóját a sanghaji rendőrségnek köszönhetjük.

A meglopott férfi két héttel a lopás után tett feljelentést a rendőrségen, ami után könnyedén el is tudták fogni a tolvajt. Aki a beszámolók szerint közölte, hogy nagyon megbánta a lopás, és nagyon szégyelli magát. És persze azt is elmondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy meg kellett volna változtatnia a kamera IP-címét.

Az esetről szóló hír nagyot ment a kínai közösségi oldalakon, csak egy erről szóló videót több mint ötmilliószor néztek meg, és persze a kommentelők nem kímélték a férfit, és egymás után élcelődtek azon, hogy hogyan lehetett ennyire buta. ?Ekkora IQ-val nem kellett volna tolvajnak állnia? ? írta egyikük.

Véletlenül saját társukat lőtték agyon a fegyveres rablók Egy raktárt próbáltak kirabolni, de a sötétben tévedésből egyik társukat ölték meg a zimbabwei bűnözők.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vezeti a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listáját
2019-02-23 01:45:50 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az EP-választás Szegeden azért különösen fontos, mert a várost a bevándorláspártiak szövetségese, a szocialista Botka László vezeti
2019-02-23 01:42:20 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A lakók tiltakozása és az egyeztetések ellenére több tucat fát kivágtak Zuglóban a Pillangó park felújítása miatt
2019-02-23 01:38:54 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez