Szinte biztos, hogy eddig rosszul nyaltál

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szinte biztos, hogy eddig rosszul nyaltál

Az orális izgatás, azaz a cunnilingus, amit a nő kap a partnerétől, akkor nyújthat intenzív élvezetet mindkét félnek, ha a gyönyört adó fél fel van vértezve minden lényeges információval. Senki nem tanít meg minket arra, hogyan elégítsük ki a partnert kézzel, szájjal, ezeket az évek során kitapasztaljuk egymáson. Az orális szex egyike azoknak a szexuális izgalmaknak, amiket nem biztos, hogy mindenki jól fogad ? azaz aki kapja, kényelmetlenül is érezheti magát a szituációban. Ebből, és a női izgalmi görbéből is látszik, hogy a jó nyaláshoz arra alkalmas partner és türelem szükséges.

Türelem, türelem, türelem

A nők izgalmi görbéje általánosságban azt mutatja meg, hogy a nőknek jóval több időre van szükségük ahhoz, hogy felfokozott izgalmakat éljenek meg, és eljussanak az orgazmus közeli állapotig. Lassú simogatásokkal, puszikkal, csókokkal haladva a külső szeméremajkaktól a fokozatosság elvét követve figyeljük a partner reakcióit. Ha tetszik neki, akkor apró csókokkal rávezetve a nemi szervét, a csikló izgatása következhet.

A nők többsége a klitorális izgalmakat szereti

A csikló, azaz a klitorisz tele van izgalmas idegvégződéssel, a pici kis gombocska akkor fedi fel magát teljesen, ha kellő mértékben simogatják, csókolják. Finom nyelvcsapásokkal, körkörös mozdulatokkal, az óramutató járásával egy irányban haladva nem ronthatjuk el a játékot. Ha a nő láthatóan élvezi, akkor a nyelvvel lefelé és felfelé is elindulhatunk, figyelve a testi reakcióit.

A kéz bizony szükséges

A kezek játéka sokszor felér akár egy nemi szervvel, az orális szex kulcsa szó szerint az ujjbegyekben van. A nyelvek játékát bátran egészítsük ki a csikló kézi simogatásával, onnan pedig kombinálhatjuk az ujjazással is, fokozva az érzelmeket. Nem minden nő vevő erre, természetesen figyeljük közben a testét, vágyik-e a behatoló ujjakra, vagy elég számára a csikló nyaldosása, finom harapdálása, szivogatása. A pornós lefetyelést természetesen hagyjuk ki a mókából, és konokul ne ragaszkodjunk a másoknál jól bevált módszerekhez. A partnernő megemelkedő csípőjét, mellbimbóinak merevedését, ujjai simogatását figyeljük meg, ezekből tudhatjuk, meddig mehetünk el, hol vannak a határai.

A kezek, ujjak játéka együttesen a nyelvcsapásokkal, megduplázhatják az élményt.

Kérdés, kérdés, kérdés

A legegyszerűbben úgy tudhatjuk meg, hogy mit akar a nő az ágyban, ha megkérdezzük. Bármit is szeret, csináljuk, tegyünk a kedvére, ez a kultúrált szerető egyik fő ismérve. Ez jólesik? Ez finom neked? Ez ne maradjon el, pláne, ha új partnerrel vagyunk együtt. Lehet, hogy megkér arra, hogy ne beszéljünk, de akkor ez is jó jel, hiszen koncentrál a saját szexuális izgalmára.

Fotó: Thinkstock A kisajkak is tele vannak idegvégződésekkel

A csikló megérdemelten kap figyelmet az orális szexnél, azonban a kisajkak sem elhanyagolhatók. A kisajkak is tele vannak izgalmas pontokkal, sok-sok idegvégződéssel, azok puszilgatása, simogatása, csókolgatása se maradjon el. A legjobb, ha néha körbe-körbe nyaldossuk mindkettőt, természetesen az óramutató járásával egy irányba ? ennek ellentétes iránya visszahúzza az izgalmat minden embernél.

Maradj lelkes!

Semmi nem lehangolóbb annál a szexben, ha valaki csak azért csinál valamit, mert muszáj, vagy mert cserébe meg akarja kapni a saját gyönyörét. De az igazi szex nem a pornókockákról szól, hanem a kölcsönös örömről, arról, hogy azt tesszük, ami jólesik, és azt adjuk a másiknak, ami jólesik.

Az orális szex ne legyen munka, ne azért csináljuk, mert kell.

Ha elvész a lelkesedés, érdemes befejezni azt, amit csinálunk, és vezessük át a testi érintést valami másba, ami mindkettőnket feldob.

Nem kell megállni egy orgazmusnál!

Ha egy nő elélvez az orális szextől, akkor elképzelhető, hogy képes folytatni, így amikor a lüktető, pulzáló hüvelyizom elernyed, óvatos, lassú és finom nyelvcsapásokkal folytathatjuk a csikló izgatását. Kevés nő képes a multiorgazmusra, de érdemes próbálkozni, hiszen csak úgy derülhet ki e ritka képesség, ha próbálgatjuk. A csikló érzékeny ilyenkor, ezért erre egy picit várni kell, de röviddel az orgazmus után újra izgatható állapotban lesz.

1 Ha a nőnek nincs orgazmusa,

sincsen semmi gond, ez nem az orális szexet adó fél képességének hiányát mutatja, senki ne vegye magára. ha van nedvesedés, ha a nő élvezi ami történik, és képes oda koncentrálni, akkor folytassuk lelkesen, amíg jólesik. Orgazmus nélkül is fantasztikus és izgalmas a szex mindenféle formája.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Eva Green, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Rupert Everett, Kim Dickens,
2019-03-19 00:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Pénzt vagy éveket! következő adásában Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán küzd meg a millió
2019-03-18 23:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Kasza Tibi megkérdezte a sportolót arról, hogy van-e valamilyen különleges szokása
2019-03-18 23:09:14 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hatalmas bejelentést tett Dietz Gusztáv a Pénzt vagy éveket! műsorában, Kasza Tibi pedig rögtön humorral ütötte el a nagy vallomást
2019-03-18 23:08:03 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Kalandos módon kapta a nevét Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi második gyermeke
2019-03-18 23:07:38 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A pár elmesélt Tibinek olyan vicces élethelyzeteket is, amelyek Guszti memóriazavarához köthetőek
2019-03-18 23:06:51 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez