Összeházasodtak a Trónok harca sztárjai

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Összeházasodtak a Trónok harca sztárjai

Szombat délután mondta ki a boldogító igent a Trónok harca című sorozat két legszimpatikusabb színésze, Kit Harington és Rose Leslie. A hétvégi mennyegző és az egész kapcsolat egyik nagy különlegessége, hogy a két sztár a népszerű sorozat forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, ráadásul az általuk játszott karakterek a szériában is egymásba habarodtak.

Kit Harington a nehéz sorsú John Snowt kelti életre a sorozatban, míg Rose Leslie a korábbi évadok egyikében már elhalálozott Ygrittet alakította – az életben szerencsére jobban alakult a közös kaland.

Kit Harington (@kitharingtonn) által megosztott bejegyzés, Jún 23., 2018, időpont: 9:47 (PDT időzóna szerint)

A két színész az esküvő helyszínéül Rose szülőhazáját, Skóciát választotta, ahol egy apró templomban esküdtek hűséget egymásnak. A vendégek közt jelen volt a szintén a sorozatban játszó Sophie Turner, Maisie Williams, Emilia Clarke és Peter Dinklage is, ugyanakkor Rose és Kit – a sztárokhoz képest – egészen szűk vendégsereg, mindössze 80 fő jelenlétében keltek egybe.

Nyitó illusztráció: AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Frederick M. BROWN

Birkás Péter korábbi cikkei Megtörténhet a lehetetlen: Red Dead Redemption 2 PC-re300 000 magyar munkakereső kényes adatait érheti el bárki netenIngyen van a Shadowrun Returns, butaság lenne kihagyni
folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd vissza a Legyen Ön is milliomos! legutóbbi adását!
2019-02-18 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Varga Etele Armand egy kérdés során fakadt dalra, hogy a helyes válaszig eljusson
2019-02-18 22:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Gajda Edit egy meglepő dolgot árult el magáról Gundel Takács Gábornak
2019-02-18 22:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez