Kék sündisznóval fog harcolni Jim Carrey

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kék sündisznóval fog harcolni Jim Carrey

Jövő novemberben kerül a mozikba a Sonic the Hedgehog nevű 1991 óta futó japán videojáték-sorozat filmadaptációja. A filmről eddig viszonylag keveset lehetett tudni, most viszont legalább az kiderült, hogy Jim Carrey fogja játszani a főgonoszt.

Még kérdéses, hogy a Sonic futkosásra és tallérgyűjtögetésre épülő játékmenete mennyire lesz alkalmas arra, hogy egy normális filmet hozzanak ki belőle, de a Doctor Eggman, azaz Robotnik szerepében gonoszkodó Carrey-t mindenképp érdemes lesz megnézni. Az élőszereplőket és számítógéppel kreált karaktereket is felvonultató filmben valószínű, hogy Carrey emberi főgonoszát a címszereplő kék sündisznóval szemben nem CG-vel csinálják majd meg. így a Balszerencse áradása, illetve a Grincs után úgy néz ki, a színész itt is rommá sminkelve gonoszkodhat, ezúttal egy kövér, bajszos professzor szerepében.

A filmet a rendezés helyett eddig inkább animációs munkáiról ismert Jeff Fowles jegyzi, a Deadpoolt összehozó Tim Miller producerként vesz részt a gyártásban. A filmben nem Carrey lesz az egyetlen ismert színész: benne lesz még a Westworld meghasonlott Teddyje, James Mardsen.

A Sonic-ot kiadó SEGA-nak egyébként még csak ez lesz a második nemzetközi mozikban is megjelenő filmadaptációje, az Uwe Boll által 2003-ban összerakott, híresen rossz Holtak háza után.

Kiemelt kép:  Christopher Polk/Getty Images for AFI/AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
Annyit tudni csak, hogy magyar számlán landolt a pénz
2019-02-23 19:56:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nem ciki, ha nem.
2019-02-23 19:48:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat hú
2019-02-23 19:47:04 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez