Dzsudzsák Balázst BL-főtáblás csapattal hozták szóba

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Dzsudzsák Balázst BL-főtáblás csapattal hozták szóba

Július 3-án vált hivatalossá, hogy Dzsudzsák Balázzal nem hosszabbít szerződést csapata, az emirátusi Al-Vahda. Azóta megy a találgatás, hogy a Vidi kedd esti BL-meccsét (MOL Vidi-Dudelange 2-1) a helyszínen, a Pancho Arénában figyelő válogatott labdarúgó hol köt ki, hol folytatja pályafutását.

A rendszeres felcsúti VIP-vendégeskedés okán már a fehérvári csapattal is összeboronálták, de csodálkoznánk, ha a BL-selejtező második körében a bolgár Ludogorec ellen készülő klub képes lenne kitermelni Dzsudzsák bérigényét.

A ballábas szélső lapinformációk szerint nagyjából három millió dollárt, egyéb prémiumokkal együtt egy milliárd forintot keresett évente arab klubjában – nettóban.

Ezt megközelíteni sem tudja egyetlen hazai csapat sem, erre esetleg egy másik olajban és földgázban dúskáló ország klubjának lehet lehetősége.

Nos, az azeri news.milli.az azt írja, a magyar szélső pont az a támadójátékos, aki elkelne a Bajnokok Ligája 2017/18-as szezonjában főtáblára jutó Qarabag csapatánál.

(Fotó: MTI/Illyés Tibor)

folytatás

Legkedveltebb hírek
A 444.hu úgy tudja, a magyar kormány nem akart olyan közös nyilatkozatot aláírni, ami Kín
2018-10-24 07:25:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A munkahelyi erőszak munkakörtől, pozíciótól és tevékenységtől függetlenül bárhol megjelenhet, ráadásul erősen egyéni, hogy ki mit tart bántalmazásnak, megítélése pedig országonként már Európában belül is jelentősen eltér
2018-10-24 07:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez