Megnyitott hazánk legnagyobb vizes játszótere az Aquaworld-ben

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megnyitott hazánk legnagyobb vizes játszótere az Aquaworld-ben

Vízikalandok minden igényre- Az Aquaworld Budapest Élményfürdő megnyitotta hazánk legnagyobb vizes játszóterét, az Aqua Spray Parkot.

Egy kilométernyi vízvezeték, négyszáz négyzetméter alapterület és egy precízen kivitelezett, határidőre befejezett fejlesztés. Budapest   egyetlen   vízibirodalma, az   idén 10. születésnapját ünneplő Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő további, szórakoztató attrakcióval bővítette kínálatát. Az élményfürdő strand területén megnyitotta hazánk legnagyobb vizes játszóterét, az Aqua Spray Parkot.

A közel 400 négyzetméteres területen fekvő, két szekcióra bontott vizes játszópark, korosztály szerinti igényeket kiszolgálva várja vendégeit a csöppségektől egészen a kiskamaszokig. Hazánk legnagyobb vizes játszótere, amely hűsítő permetkapukból, vízköpőkből, billenő vödrökből és egyéb interaktív vizes elemekből áll, további szórakozási lehetőséget jelent azoknak is, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak úszni.

Európa egyik legnagyobb fedett vízibirodalmában és a mellette elterülő strandon a vizes programok teljes arzenálja vár! A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom körül megmártózhatunk a 17 bel-  és kültéri élmény-, valamint     úszómedence    egyikében, kipróbálhatjuk a szörföt, a búvárkodást, a vízen járó labdát és hengert, személyes sebességrekordunkat pedig a 11 különleges csúszda bármelyikén felállíthatjuk.

A kreatív és sportos animációs programok több hely- színen is elérhetők. Az örökmozgó apróságok nemcsak a medencékben pancsolhatnak, csúszdázhatnak, hanem megunva a fürdőzést, kedvükre ugrálhatnak a szárazföldi játszóparkban található légvárban és trambulinon. Aki jobban szeret alkotni, az a kézművesházban és a hétvégi gyerekfoglalkozásokon a kreativitását is fejlesztheti.

És amíg a gyerekek boldogan játszanak, aktívan mozognak és igazi barátságokat kötnek mit csinálnak a szülők? Garantálható, hogy ők sem fognak unatkozni. Kedvükre    sziesztázhatnak a wellness világban, vagy   egy   kényeztető   masszázzsal   frissíthetik   fel   magukat, vagy saját gyermekeikkel együtt szerezhetnek közös nyári emlékeket.

Bővebb információ: www.aquaworldresort.hu

The post Megnyitott hazánk legnagyobb vizes játszótere az Aquaworld-ben appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Mi történik akkor, ha a menyasszony elmegy a legénybúcsúra? Vagy ha a feleség szülinapra prostituáltat rendel a férjnek? Megnéztük a Friss Hús legérdekesebb filmjeit
2019-03-26 21:47:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Sokan panaszkodnak, férfiak és nők egyaránt, hogy nagyon hamar megszűnt a szexuális vágy a kapcsolatukban
2019-03-26 19:15:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Március 28-tól érkezik a mozikba A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat következő része, amely az impresszionizmus géniuszának világába és egyik leghíresebb festmény-sorozatának születésébe nyújt betekintést, Ross King Dühödt ámulat - Claude Monet és a Vízililiomok című bestsellere nyomán
2019-03-26 17:13:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Bár nem töröltek ki a filmből minden jelenetet, ami Freddie Mercury szerelmi életéről szól, de ez nem sokon múlt
2019-03-26 16:06:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Bár nem töröltek ki a filmből minden jelenetet, ami Freddie Mercury szerelmi életéről szól, de ez nem sokon múlt
2019-03-26 15:55:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Szinte minden megyébe ellátogat idén az országjáró gasztro-konvoj
2019-03-26 15:04:27 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez