Kylie Jenner és pasija közös interjúja olyan, mintha a Való Világ 9-et néznénk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kylie Jenner és pasija közös interjúja olyan, mintha a Való Világ 9-et néznénk

Kylie Jenner, aki közel egymilliárdos vagyonával majdnem lenyomta Mark Zuckerberget és pasija, az itthon csak viszonylag híres rapper Travis Scott öt hónappal közös gyerekük születése után közös interjút adtak a GQ-nak. Az élmény egészen hihetetlen, és ezek után tök felesleges leforgatni a Való Világ kilencedik szériáját. Helyette simán nézhetnénk ezt is minden este.

Nem az a kérdés, hogy Kylie Jenner közel egymilliárd dolláros vagyona valóban önerőből jött-e össze, hisz nem egy ismeretlen családból származik, és nem is az a kérdés, hogy tényleg teljesen őrültek-e az emberek, hogy pénzt gyűjtenek Jennernek, hogy valóban meglegyen a milliárdja. A kérdés inkább az, hogy Kylie Jenner vajon tényleg annyira érdekes, hogy a GQ újságírója egy embertelen hosszúságú interjúban beszélgessen vele arról, hogy miként jött össze rapper pasijával, aki 26 év alatt sem tanult meg artikulálni.

A GQ újságírója power couple-nek titulálja őket, aminek nincs nem kínos magyar megfelelője, ezért csak körülírni lehet, hogy ezek szerint Travis Scott és Kylie Jenner a modern idők legerőteljesebb és példaértékű celebpárja. Ezen mondjuk egészen sokan és talán jogosan akadtak ki főként Twitteren. Azok után meg pláne többen is dühösek lettek, miután meglátták a párról készült fotókat, illetve a GQ címlapját, amin a nagyon alulöltözött Kylie Jenner csupasz seggel ül a szépen felöltözött öltönyös pasija ölében, miközben egy héttel ezelőtt még konszolidált üzletasszonyként mosolygott a Forbes címlapján.

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2018, időpont: 5:09 (PDT időzóna szerint)

Travis Scott tényleg olyan, mint egy átlagos reality-szereplő, még a GQ is a következőt írja róla:

Travis csapata jóval kisebb. Csak a menedzsere jött vele ? aki az egész fotózás alatt a laptopján dolgozott ? és egy zacskó, amiben szag alapján Kalifornia legdurvább füve lehet. Két felvétel között csak fejét lehajtva kóricál össze-vissza, csak egy fal, vagy egy fotóslámpa állítja meg néha és küldi más irányba. Olyan, mint a 90-es évek Microsoft-képernyővédője.

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2018, időpont: 3:21 (PDT időzóna szerint)


Ha bárkit is érdekel, hogy Travis Scott ? akit egyébként Jacques Berman Websternek hívnak ? és Jenner miként jöttek össze, az most nagyon örülhet, mert az interjúban azt is elmondták, hogy a Coachellán találkoztak, ami Scott egyik turné-helyszíne volt, a második randijuk pedig gyakorlatilag abból állt, hogy Jenner úgy döntött, elkíséri őt turnéja következő állomásaira. Mindez egyébként április végén történt, kilenc hónappal azelőtt, hogy közös gyerekük, Stormi Webster megszületett.

Bár a tényleg embertelenül hosszú interjú is tartalmaz érdekes részeket, a GQ csinált egy videót is kettejükkel, ahol Kylie Jenner 23 kérdést tesz fel pasijának, hogy kiderüljön, mennyire ismerik egymást. Nekünk ebből leginkább az derült ki ? már azon túl, hogy fogékszere miatt egy szót sem lehet érteni abból, amit a rapper próbál mondani ?,

hogy ezek ketten két cuki huszonéves, akik abban mérik kapcsolatuk erősségét, hogy tudják, mi a másik kedvenc színe és étele.

Akinek nincs energiája végignézni a videót, mert már elég Való Világot látott, és ez egészen hasonló ahhoz, annak elmondom, hogy a lényeg körülbelül annyi, hogy Travis Scott több mint egy év együttjárás után sem tudja, hogy hívják csaja kutyáit, de azt sem, hogy szüleinek mi a keresztneve. Azt viszont ügyesen kitalálta, hogy Kylie Jenner fogkeféje rózsaszín. Mint a világon élő nők 98%-ának.

Kiemelt kép: Instagram

folytatás

Legkedveltebb hírek
A számítógépeink, laptopjaink hosszú évekig probléma nélkül működnek
2019-03-25 09:21:14 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Visszaszorulóban van a veszélyes kór, ami a védőoltásoknak köszönhető az Emmi szerint
2019-03-25 09:17:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Akkor kapott a Fidesz 3,2 milliót az infrastruktúra kiépítésére
2019-03-25 09:15:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Múlt héten a Bors alapján megírtuk, hogy ötmilliós kártalanítást kap az olaszliszkai lincselő, H
2019-03-25 09:10:43 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Bejelentette visszavonulását Rob Gronkowski, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő New England Patriots egyik legjobbja
2019-03-25 09:05:16 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A nagyon ritka betegségek közé tartozik a tuberkulózis, vagyis a tbc Magyarországon ? mondta Horváth Ildikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára hétfő reggel az M1-en
2019-03-25 09:02:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez