899 milliós vízügyi munkára csapott le a felcsúti Mészáros Lőrinc és a békési Mészáros Lőrinc

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
899 milliós vízügyi munkára csapott le a felcsúti Mészáros Lőrinc és a békési Mészáros Lőrinc

899 millió forintért végzi el a szeghalmi belvízrendszer vízrendezési főműveinek rekonstrukcióját a felcsúti Mészáros és Mészáros Kft. és a Békés Drén Környezetvédelmi, Víz- és Mélyépítési Kft. A közbeszerzési hirdetmény szerint a nyílt eljárásban a befutókon kívül ajánlatot tett a Nyír-Wetland Kft., a  KÖTIVIÉP’B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft. és a Szabadics Közmű Zrt is.

Mészáros Lőrinc és a békési Mészáros Lőrincként emlegetett Barkász Sándor vállalkozásai nem először dolgoznak együtt az Országos Vízügyi Főigazgatóságnak. Idén közösen nyerték el a Váli-völgy vízrendezési feladataira kiírt közbeszerzést 2,4 milliárd forintért, akkor ugyanazzal a három ajánlattevővel szemben diadalmaskodtak, mint most.

A két vállalkozás ezúttal a szeghalmi főcsatornához, a a Kernye I. és II. szivattyútelepekhez, a szeghalmi megcsapoló csatornához, gyűjtőcsatornához és övcsatornához és az óberettyó csatornához nyúl hozzá. A teljesítés helye Szeghalom, Füzesgyarmat, Körösladány, Kertészsziget, Biharnagybajom, Nagyrábé és Darvas.

Mindkét cég alválalkozóktól kér majd segítséget, a közbeszerzési dokumentációban azonban csak a Mészáros és Mészáros Kft.-nél látható a két cég:

az In-Situ Kft., amelynek tulajdonosa a 21 éves Barkász Sándor Gergő, és a gyulai Erbo-Plan Kft., amely vélhetően a mérnöki feladatokat látja el.

A Békés Drén Felcsúton, Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor miniszterelnök szűkebb pátriájában is bizonyított: tavaly 168 millió forintért végeztek környezetvédelmi infrastruktúrafejlesztést.

Mészárosék 1,2 milliárdnyi munkát nyertek el minden munkanap a választás óta Minden eddigi rekordját megdöntheti a felcsúti vállalkozódinasztia. Csak közbeszerzésekből 228,8 milliárdnyi landolt náluk az idén.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

folytatás

Legkedveltebb hírek
A rendőrök gondozási kötelezettség elmulasztása miatt folytatnak eljárást a nő ellen
2019-10-23 13:07:45 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Kövér László házelnök jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren, ezzel kezdetét vette a hivatalos ünnepségsorozat október 23-án
2019-10-23 12:55:31 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Börtönt is kaphat a 75 éves Bernard Condron, mert maszturbált és a péniszét mutogatta szomszédjai előtt ? írta a Metro
2019-10-23 12:21:28 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A rendőrségre 2019. október 21?én érkezett bejelentés arról, hogy egy pápai családi házban egy
2019-10-23 12:12:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Október 22-én Sofia Vergara kiposztolta az alábbi képet:   View this post on Instagram   A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Oct 21, 2019 at 12:33pm PDT És akkor a világ egy emebrként kiáltott fel pont úgy, mint a Modern család másik színésznője, Sarah Hyland, aki azt kérdezte azonnal a fotó alatti kommentben: MI történik itt? Mert hát miért firkálja össze valaki egy ember arcát egy fotón, ha nem azrét, mert utálja? Vagy ha ennyire utálja, miért nem vágta le egyszerűen a képről? De kiderült, hogy semmi gyűlölet és dráma nincs a háttérben, mindössze annyi történt, hogy Vergara viccelt, a kép közepén ugyanis keresztlánya látható, a másik nő pedig a másik ke
2019-10-23 12:07:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Halloweent egyre többen - főként fiatalok - ünneplik már Magyarországon is
2019-10-23 12:05:35 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez