A Ku Klux Klan volt vezetője aggódik, hogyan fog megjelenni a legendás fekete rendező filmjében

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A Ku Klux Klan volt vezetője aggódik, hogyan fog megjelenni a legendás fekete rendező filmjében

Elmondása szerint telefonon kereste fel David Duke, a Ku Klux Klan volt vezetője Ron Stallworth-t, akinek a története szolgált alapul a Spike Lee rendezte Csuklyások: BlacKkKlansman című, hetvenes években játszódó filmjéhez.Ebben feltűnik az akkor még aktív klántag Duke karaktere is Topher Grace alakításában. Stallworth elmondta, hogy a Duke aggodalmát fejezte ki amiatt, mert gyanakodott rá, hogy túl negatívan állítják majd be az alkotásban. A rendező csak röhögött a dolgon:

Az amerikai fehér nacionalistáról egyébként az őt alakító Grace-t is megkérdezték nemrég egy interjúban, aki ott elmondta, hogy soha nem is szeretne találkozni az általa megformált karakterrel. Azzal kapcsolatban, hogy Duke-nak gondjai lehetnek a filmmel, ő csak ennyit mondott:

Most már túl késő, haver.

A Csuklyások: BlacKkKlansman szeptemberben érkezik a mozikba. A filmet a Malcolm X-et és a Szemet szemértet is jegyző rendező eddigi egyik legjobb filmjének tartják a kritikusok. Az alkotás egy fekete rendőr igaz történetét meséli el, aki telefonon keresztül épült be sikeresen az akkor Duke által vezetett Ku Klux Klanba a hetvenes években. A főszereplő rendőrt Denzel Washington fia, John David Washington alakítja, de szerepel még Adam Driver is a filmben.

Kép: Focus Features

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd vissza a SuperCar legutóbbi adását!
2018-11-18 11:35:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Vasárnap reggel a Dunántúl déli és nyugati peremén gyenge hószállingózás kezdődött ? írja az Időkép
2018-11-18 11:01:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Egy idős férfi fegyverrel vagy annak utánzatával akarta feltartóztatni az autókat egy győri üzemanyagtöltő állomásnál
2018-11-18 10:52:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez