Akkor mégsem lesz fekete James Bond?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Akkor mégsem lesz fekete James Bond?

Tegnap robbantotta fel az internetet Idris Elba (Thor, Luther, Elit játszma) egy sejtelmes tweettel, amiben a színész James Bond klasszikus bemutatkozására kísértetiesen hasonlóan jelentkezett be egy több-kevésbé semmitmondó selfie-vel. Mivel Elba neve 2014 óta már sokszor felmerült annak kapcsán, hogy ő lehetne a következő, 007-es ügynököt alakító színész, miután Daniel Craig 2019-ben leköszön, rajongói egyenként vesztették el a fejüket a tweet láttán, és nagyon gyorsan ismét elkezdődött a spekuláció a szereppel kapcsolatban.

my name?s Elba, Idris Elba. pic.twitter.com/kEyyaVg8JX

? Idris Elba (@idriselba) 2018. augusztus 12.

A nevem Elba, Idris Elba

– ennyi kellett az őrülethez. A tweetet nemsokára több ezren osztották meg, és számos felhasználó már szinte készpénznek vette, hogy Elba személyében végre meglesz az első fekete James Bond. A történet ezután azonban még bonyolódott kicsit, mivel a színész pár óra múlva ismét tweetelt, hasonlóan kriptikusan, azonban ezúttal úgy tűnt, tagadná a pletykákat.

Don?t believe the HYPE…

? Idris Elba (@idriselba) 2018. augusztus 12.

Ne higgyetek a FELHAJTÁSNAK

– írta a színész, miután képet psoztolt a Public Enemy nevű hip hop-csapatról, akiknek egyik ismert száma a Don’t Believe The Hype című alkotás.

Szóval egyelőre az egyetlen konkrétum, ami kiderült az ügyben az az, hogy Idris Elba szeret a rajongóival játszadozni a közösségi médián. Azonban egyre inkább valószínűsíthető, hogy az idő megérett egy fekete James Bondra. A sorozatért felelős Barbara Broccoli korábban a héten azt nyilatkozta, hogy erre épp eljött az idő, illetve Antoine Fuqua rendező szerint is elkerülhetetlen a fekete Bond.

Új színészt pedig már el is lehetne kezdeni keresni a szerepre: Daniel Craig a 2019-es, Danny Boyle által rendezett filmmel tölti be öt filmes szerződését, és nem valószínű, hogy megújítaná. És habár Elba a múltban azt nyilatkozta, hogy túl öreg (45 éves) a szerephez, azért még megéri reménykedni.

Kép: Dimitrios Kambouris/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Országos tv premierek!! Lépj be a filmek univerzumába szombat és vasárnap esténként a TV2-n
2018-09-24 00:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Stohl András, Nagy Feró, Szabó Kimmel Tamás, Reviczky Gábor, Ostorházi
2018-09-24 00:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Mi a fehér tégla? Kvarchomok + Mész + Víz = Ytong Az Ytong egy mesterségesen előállított kőzet, mely hasonló a természetben is megtalálható mészkő
2018-09-24 00:00:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Bár manapság egyre több vállalat próbálkozik rugalmas munkavégzési lehetőségekkel, hazánkban és a világ nagy részén egyaránt gyermekcipőben jár a kötetlen munka gyakorlatban való alkalmazása
2018-09-24 00:00:20 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - Szereplők: Adrien Brody, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Alice Braga, Topher Grace, Mahershalalhashbaz Ali, Oleg Taktarov
2018-09-23 23:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez