Elhunyt apukája hangját hallva tudta meg a kismama, milyen nemű lesz a babája ? videó

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A kaliforniai Vacaville-ben élő Jennifer Jones-Prothro a hatodik hónapban van, már a kilencedik gyermekét várja. Az anyuka először úgy gondolta, nem szeretné előre tudni a megszületendő baba nemét, de aztán meggondolta magát.

A vizsgálatokon Jenniferrel nem közölték az eredményt, de férje, James már hónapok óta tudja, hogy kislányuk lesz.

Amikor az anyuka végül úgy döntött, mégis szeretné megtudni a titkot a szülés előtt, a férj csodálatos ötlettel állt elő:

Jennifer tavaly elhunyt imádott édesapjának telefonos hangüzeneteit megvágta, és így a feleség a néhai papa hangját hallva értesült arról, hogy milyen nemű lesz a baba.

Megható videó következik:

I am truly blessed beyond measure with the best & most creative hubby ever!!!! or? For those of you who don?t know, my dad passed away a year ago & hubby used the voicemails my dad left me to create this treasure. *Our kids will have their own gender reveal this weekend so shhh!

Közzétette: Jennifer Jones-Prothro ? 2018. augusztus 22., szerda

 

via CNN, CBS

A rendőrtől tudta meg, hogy apa lesz ?Baba utazik a kocsiban, de nincs gyerekülés?. Lassításban nézhetjük, hogy reagálnak a rokonok a baba érkezésére A csodálatos hírt csak akkor árulták el, amikor már elindult a felvétel.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Cennet hétköznap délutánonként a TV2-n!
2019-02-16 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez