A Rippel fivérek tesztelték az új ifjúsági sportpályákat a Városligetben! – videóval

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Modern körülmények között lehet sportolni a Ligetben! Új ifjúsági sportpályák várják a futás, a foci, a kosárlabda, a kézilabda, és a kültéri fitnesz szerelmeseit! 

Átadták az új ifjúsági sportpályákat a Városligetben.  A környező iskolák igényei szerint kialakított sportpályák a Stefánia út – Ajtósi Dürer sor kereszteződésétől karnyújtásnyira alakították ki a Liget Budapest Projekt keretében. Jó minőségű, biztonságos és a testnevelés óra keretén belül is elérhető sportolási lehetőséget biztosítanak a Ligeten belül a diákoknak. Az ifjúsági sportpályákon kispályás focihoz, kosárlabdához és kézilabdához is találhatnak felfestést a sportolni vágyók. A teljesen megújított parkrész területének növényzetét is teljes körűen rehabilitálták.

Az ifjúsági sportpályákat a Rippel fivérek és a Rippel Brothers Akadémia artista növendékei az elsők között tesztelték. A nemzetközi hírű magyar artisták, többszörös Guinness-rekorderek Rippel Ferenc és Rippel Viktor rendhagyó órát tartott növendékeinek a megújult parkrészben. Kipróbálták a kétszáz méteres, négysávos futópályát, a két multifunkciós labdapályát és a kültéri fitnesz eszközöket. A tesztelési szakaszban részt vett a Tudatos Fiatalok Közössége, valamint Szarka Ákos edző, street workout világbajnoki bronzérmes is.

Szarka Ákos street work out világbajnok bronzérmes

Komoly társadalmi egyeztetés eredményeként olyan új, felhasználóbarát, biztonságos és modern szolgáltatással bővült a Liget kínálata, amiben mind a környékbeli diákok, mind a lakók egyaránt örömüket lelhetik majd. A most átadott ifjúsági sportpályák a liget sport-fejlesztései közül még csak az első, a parkfejlesztés további ütemeiben számos sportolási lehetőségnek nyílik terep.

The post A Rippel fivérek tesztelték az új ifjúsági sportpályákat a Városligetben! – videóval appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az Adieu Monsieur Haffmann című film forgatása leállt, de az 1942-t idéző dekorációk maradtak a Montmartre-on
2020-03-30 22:22:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Az épületek erkélyein, lapostetőin költő tőkés récék, közismert nevükön vadkacsák kelési időszaka márciustól májusig tart
2020-03-30 17:12:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez